Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Služby: -reality a stavebnictví -prodej pozemků k výstavbě rodinných domů.

Správa a údržba bytového fondu a řemesla s tím související.

Developerská a realitní společnost. Prodej bytů, pozemků, rodinných domů. Pronájem nemovitostí. Vyřízení hypotečního nebo stavebního úvěru. Výhodnou investice. Poradenství ve způsobu financování vybrané nemovitosti. Finanční poradenství Developerský projekt Rezidence Smíchovská 19 nových bytů

Realitní kancelář. Správa nemovitostí

Oprava a rekonstrukce fasád, půdní vestavby; tesařské, klempířské a pokrývačské práce; rekonstrukce plochých střech, reklama a reality.

Stavebně - obchodní a developerská společnost. Prodej: - stavební parcely na rodinnou výstavbu a realizaci staveb na klíč. Předmět podnikání: - provádění bytových a občanských staveb - správa vlastního majetku - pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor a poskytování jen základních služeb s pronájmem spojených - realitní ...

Zajišťujeme profesionální bezpečnostní služby administrativních, průmyslových i soukromých objektů v rámci celé ČR, rozsáhlé spektrum úklidových služeb, Správa nemovitostí, Účetnictví a správa SVJ, Bankovní úvěry.

Finanční, realitní a poradenská služba: - prodej bytů, rodinných domů - pronájem bytů - prodej pozemků.

Jsme předním investorem, developerem, správcem nemovitostí a manažerem nemovitostního fondu v oblasti realit a hotelnictví ve střední Evropě a spravuje majetek v hodnotě 740 milionů EUR. Klíčové obchodní aktivity: - skupina působí v regionu střední Evropy od roku 1991. Aktivní v následujících segmentech: - rezidenční - kancelářský ...

Zabýváme se: - výstavbou moderních domů pro bytové i kancelářské účely - financováním nemovitostí - správy objektů - pojištění - investice. Finance: - divize financí působí v současnosti v pěti zemích. Přidaná hodnota se vytváří prostřednictvím finančních a dalších služeb na základě úzkých vztahů s obchodníky .

Stavební firma. - výškové práce - údržba bytového fondu - zednické práce.

Realitní kancelář: - prodej nemovitost - kupní, darovací smlouvy - oceňování nemovitostí, věcných břemen - účetnictví - partner ČMSS - stavební spoření - partner ČS - stavební spoření+hypotéky - partner RFS - penzijní připojištění - odhady pro banky (ČS, ČMSS, RFS, KB, ČSOB, Hypoteční).

Realitní agentura. Pronájem nebytových prostor a prodej nemovitostí.

Realitní kancelář: - prodej, koupě nemovitostí.

Stavební činnost: -komplexní práce -stavby na klíč -rekonstrukce -fasády, omítky -klempířské konstrukce -topení, voda, plyn -elektroinstalace, kladení kabelů (i VO). Půjčovna malé stavební mechanizace: -kanga, vrtačky, míchačky, vrátky, lešení trubkové... Doprava sypkých materiálů: -kontejner, sklopka A31 -valník AVIA ...

Realitní kancelář. Služby v oblasti realit: -oceňování nemovitostí -poradenskou činnost -prodej a pronájem bytů, rodinných domů, nebytových prostor.