Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Pobočka. Pravidelné úklidy: - obchodní centera - banky - průmyslové podniky - administrativní budovy. Generální úklidy. Předkolaudační úklidy. Další služby: - facility management - zahradnické práce - čištění eskalátorů a pojízdných chodníků.

Pronájem osobních vozidel zn. ŠKODA, výhodná kombinace klasického pronájmu a operativního full leasingu, správa vozového parku: -autopůjčovna, půjčovna aut, vozidel -krátkodobé, dlouhodobé pronájmy -po dohodě možnost přistavení automobilu v Brně mimo sídlo firmy -po dohodě možnost zapůjčení vozidla mimo pracovní dobu -náhradní ...

Nabízíme prodej stavebních pozemků, dvojdomů, rodinných a řadových domů pouhých 17 km od hranice Prahy.

Správa nemovitostí: - od úklidu po účetnictví.

Ryze česká společnost založená v r. 2000 poskytující komplexní služby v oblasti realit.

Realitní kancelář: - správa domů - realitní a zprostředkovatelské činnosti - pronájmy bytů a nebytových prostorů - prodej a koupě nemovitostí.

Poskytujeme tyto služby: - studio, atelier, galerie - pension - pronájem nebytových prostor.

Realitní kancelář s tradicí od roku 1992. Člen Asociace realitních kanceláří České republiky od roku 1996. Člen DRUŽSTVA REALITNÍCH KANCELÁŘÍ ČR.

Realitní kancelář. Geodézie - komplexní geodetické práce. Tvorba: -geografické informační systémy.

Specialista na vyhledávání nemovitostí na míru klienty, kteří mne o tuto službu požádají.

realitní činnost, správa a údržba nemovitostí, stavební dokončovací práce, zprostředkování obchodu a služeb poradenská a konzultační činnost pojištění

Poskytování služeb v oblasti správy nemovitostí.

Nákup, rekonstrukce, prodej: - nemovitosti. Výroba, montáž, prodej: - plastová okna, dveře a jejich příslušenství (parapety, žaluzie, okenní sítě, rolety). Prodej, montáž: - garážová a průmyslová vrata a brány.

Realitní kancelář, prodej a pronájem: -rodinné domy a byty -zprostředkování pronájmů, prodeje a koupě nemovitostí -vyhledáme klientovi vhodné zájemce -obstaráme vklad do katastru nemovitostí -zajistíme znalecký posudek -určíme tržní cenu prodávané nemovitosti -úvěry, hypotéky, celkové profinancování nemovitostí ...

Developerská společnost spravuje bývalý Dominikánský klášter datující vznik v období mezi 11. a 12. století na prestižní adrese v historickém centru města Olomouce. Pronájem: -kancelářské prostory -obchodní prostory.

Služby: - Oceňování majetku pro - věci nemovité, - Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, - Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí, - Zprostředkování hypotečního úvěru.

Realitní služby: - prodej, pronájem bytů, domů, pozemků.