Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Služby: - realitní kancelář -právní služby -odhady -vytyčení staveb -stavební činnost.

Bytová a realitní kancelář. OSTRAVA a okolí. Komplexní služby, evidence, poradenství zdarma. Prodeje, koupě, převody: - byty-družstevní, v osobním vlastnictví - nemovitosti-chaty, rodinné domy, pozemky. Výměna: - byty. Pronájem: - byty, nebytové prostory. Certifikovaný realitní makléř.

Služby: -realitní -reklamní a marketingové -zprostředkovatelské-obchod -poskytování software a poradenství v oblasti hardware, software -specializovaný maloobchod -zprostředkování služeb.

Internetový cestovatelský portál zaměřený na děti a rodiny s dětmi. Zahrnuje ucelenou a přehlednou nabídku volnočasových zařízení a ubytovacích kapacit, jež nabízí kvalitní možnosti pro ubytování i pro trávení volného času rodin s dětmi.

Certifikovaná realitní kancelář. Realitní činnost - reality. Výkup, koupě, prodej, nájem a pronájem, zprostředkování a výměna nemovitostí, poradenství: -nemovitosti -rodinné domy, budovy k bydlení, byty -garáže, sklady, skladovací prostory -chaty, chalupy, pozemky -kanceláře, firemní prostory -komerční objekty ...

Naše služby: - správa a pronájem nemovitostí

Castingová, herecká a komparsní agentura - multimediální databáze. Realizace castingů na klíč ve vlastních studiích, pronájem ateliérů a zajištění produkční činnosti. Společnost je pokračovatelem původního barrandovského hereckého rejstříku.

Služby: -správa a údržba nemovitostí -úklidy bytů, kanceláří, společných prostor panelových domů -údržba zahrad a areálů -vyklízení půd a sklepů -uklízení bytů.

Stavební bytové družstvo: - správa a údržba bytů a nemovitostí.

Realitní činnost: - prodej nemovitostí - pronájem nemovitostí - znalecké posudky - zhotovování smluv. Finanční poradenství.

Nezávislé finanční a pojišťovací poradenství, realitní kancelář. Druhy pojištění: -kapitálové životní, investiční -úrazové, úvěrové -pracovní neschopnosti, hospitalizace dětí -domácnosti, nemovitosti -odpovědnosti při výkonu povolání -cestovní, havarijní -průmyslu, lesů -institucí přepravy -povinné ručení -majetku -stavebních a ...

Specialisté na pronájem a prodej průmyslových a skladových objektů. Kompletní služby v oblasti pronájmů a prodejů všech nemovitostí - byty, kanceláře, obchody, pozemky, se specializací na skladové a průmyslové objekty. Pronájem: - skladovací a výrobní plochy v Praze a okolí - kancelářské, nebytové a obchodní prostory.

Technické služby města: -správa bytů, 353393474.

Služby: -vedení účetnictví -pronájem bytové a nebytové prostory.

Správa nemovitostí: - zajištění veškerých služeb dodavatelů - vedení účetnictví pro družstva i SVJ - zajišťování povinných revizí a odstraňování závad - vypracování daňových přiznání Spravujeme bytové domy každé velikosti.

Služby: - správa, údržba bytů a nemovitostí.

Služby: - správa a údržba bytů a nebytových prostor v obytných domech.