Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní kancelář, realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: - byty, rodinné domy - nebytové prostory, kanceláře - pozemky, chaty, chalupy - rekreační a průmyslové objekty. Příprava a řízeni stavebních projektů. Prodej a investice v oblasti nemovitostí.

Realitní a komerčně právní kancelář.

Nabízíme: - non-stop parkování u letiště Praha-Ruzyně.

Stavební bytové družstvo - správa a údržba: byty, domy.

Realitní kancelář: -komplexní služby v oblasti nemovitostí -pronájem nemovitostí. Služby: -správa bytového fondu -opravy a rekonstrukce včetně dokumentace.

Realitní kancelář: - zprostředkování - prodej, koupě, pronájem: - nemovitosti - rodinné domy, byty, pozemky, rekreační objekty, komerční objekty - výkup nemovitostí - bezplatný právní servis - zajištění znaleckých posudků - zpracování prohlášení vlastníka - zpracování smlouvy o výstavbě - komplexní finanční poradenství - ...

Výroba, dodávka: -razítka. Realitní kancelář.

Realitní a inženýrská kancelář. Realitní kancelář. Aukční kancelář. Inženýrské zajištění staveb. Překlady: - němčina - angličtina.

Zprostředkování prodeje a koupě nemovitostí (rodinných domků, pozemků a bytů), zpracování kupních smluv, znalecké posudky k ocenění nemovitostí, kompletní služby. Velkoobchod: - textil.

Realitní kancelář, agentura. Služby realitního makléře. Prodej, koupě: - byty, rodinné domy, chaty, komerční objekty, pozemky, nemovitosti.

Pronájem a dlouhodobý pronájem nebytových prostor v arálu Lužec nad Vltavou, který je vhodný především pro skladování či výrobu.

Obchodní činnost. Služby: -zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí -nabídka hypoték, úvěrů, stavebního spoření a finančního spoření.

Obchodně - zprostředkovatelská činnost. Poradenství: -ekonomické, organizační. Realitní kancelář: -pronájem nemovitosti, bytové i nebytové prostory.

Správa a údržba nemovitostí. Úklidové služby.