Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Služby, poradenství: - marketing - průzkum trhu. Pronájem: - kanceláře, haly, sály a učebeny.

Realitní kancelář: -kompletní realitní servis -zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu bytů, rodinných domů, pozemků -zajištění právního servisu, hypotečního úvěru, znaleckého posudku a převodu nemovitosti.

Služby: - správa a údržba nemovitostí - účetnictví a daňové poradenství Prodej: - potraviny - smíšené zboží

Realitní kancelář. Služby: -pořádání veřejných dražeb -zakládání společností -poradenská činnost v konkurzech a likvidacích.

Služby: -vedení správy vlastníkům domů.

Pronájem bytových a nebytových prostor. Ubytovna: -kapacita 150 lúžek -vlastní stravování v objektu -vlastní kantýna.

D. a K. správa s.r.o. se zabývá správou a pronájmem nemovitostí. Správa nemovitostí: - správa a údržba nemovitostí, velkých bytových komplexů, administrativních budov, vil a bytů. Ekonomický servis: - kompletní vedení účetnictví vlastníků domů, bytových družstev, společenství vlastníků - daňové poradenství. Právní servis: - pomoc ...

Dceřinná společnost Stavebního a bytového družstva BUDOVATEL. Oprava, instalace: -vodovodní, topenářské Rekonstrukce, úpravy: -koupelny -bytová jádra -výměna rozvodů, stupaček -zateplení budov. Montáž: -plynové kotelny. Práce: -drobné zednické -drobné stolařské. Čištění: -kanalizační odpady.

Výroba: - letáky, plakáty, vizitky, internetová reklama. Realitní činnost. Tvorba webových obchodů a prezentačních stránek. Úklidové práce: - firmy, domácnosti, stavby, školy, auta. Montáž: - žaluzie, markýzy, sítě proti hmyzu - rámové lešení včetně dopravy.

Nabídka pronájmu budov a zařízení. Realitní činnost.

Vedení účetnictví, pronájem nemovitostí.

Stavební práce. Úklidové práce pro firmy. Technické služby. Správa a údržba nemovistostí.

Realitní kancelář. Nákup, prodej, pronájem: -nemovitosti. -pozemky.

Realitní kancelář: -prodej nemovitosti, domy i byty, pozemky -zprostředkování pronájmy.

Realitní kancelář. Nabídka a poptávka: - byty, domy - rekreační objekty - komerční nemovitosti - garáže, drobné objekty - pozemky - pronájem výrobních a skladových prostor.

Realitní kancelář. Realitní služby: - nákup nemovitostí - prodej nemovitostí - pronájem nemovitostí - výkup nemovitostí - vyplácení dluhů a exekucí (dluhy a exekuce) - finanční poradenství - právní poradenství - odhady nemovitostí - investice - úzká spolupráce s bankovními instituty.

Realitní agentura. - služby v oblasti prodeje a koupi nemovitostí