Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Činnost: - obchod s bytovými domy - výkup pozemků - projektová dokumentace.

Služby: -realitní kancelář -prodej, koupě a pronájem nemovitostí -znalecké posudky - oceňování nemovitosti -inženýrská a poradenská činnost -projekční práce -dodávka stavebního řeziva.

Dovolujeme si Vám nabídnout servis nemovitostí v Praze v rozsahu od drobných oprav až po kompletní opravu všech nemovitostí.Dlouhodobá praxe, široká nabídka služeb a prevence škody na majetku. Technická správa a servis budov, hodinový manžel, údržba zahrad a parků.

Poskytujeme: - kompletní servis v oblasti - nemovitostí se specializací na obchody s nemovitostmi, oceňování nemovitostí, inženýrskou činností při výstavbě a financování.

Správa, údržba: -nájemní byty: -družstevní i v osobním vlastnictví. Pronájem: -vlastní nemovitosti.

Realitní kancelář: -prodej, koupě -pronájem a správa nemovitostí.

Bytové a tepelné hospodářství Napajedla. Výroba a rozvod tepla - voda, pára. Správa bytového a nebytového fondu. Daňové poradenství, vedení účetnictví.

Realitní kancelář. Nákup, prodej: - nemovitosti. Obchodní a zprostředkovatelská činnost. Privatizace bytového fondu měst a obcí. Znalecké posudky - tržní ceny. Poradenství v oblasti hardwaru.

Zajišťujeme správu a údržbu nemovitosti. Pronajímáme a přidělujeme družstevní nebytové prostory.

Realitní kancelář: - prodej bytů - prodej domů - prodej rekreačních objektů - prodej komerčních objektů - prodej pozemků - pronájmy - zahraniční nemovitosti.

Realitní kancelář: - prodej a koupě - nemovitosti - poradenství - kompletní právní servis.

Realitní kancelář: - prodej, koupě, pronájem nemovistostí.

Skladové prostory. Pronájem průmyslových ploch. Obchod a prodej: -sanita -sociální zařízení -vany -umyvadla -bojlery -baterie -WC.

Realitní činnost: - developerská činnost - příprava nových lokalit pro bydlení - urbanistická studie - územní plány - regulační plány - projekční činnost - inženýrsko - investorská činnost - právní servis

Údržba nemovitostí. Úklid kanceláří a nebytových prostor.

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, pronájem: -nemovitosti: -byty, domy, garáže -nebytové prostory, garáže. Služby: -řízení s katastrálním úředem. Advokátní kancelář: -odhad ceny nemovitostí Ubytování: -v Chorvatsku -na Velehradě.

Stavební projekce. Pronájem kancelářských prostor.

Realitní kancelář. Zprostředkování prodeje nemovitostí.

Realitní kancelář, reality, realitní činnost. Prodej, pronájem, distribuce: -byty, bytů, -rodinný dům, domy -komerční objekty -pozemky, pozemek, ostatní -kancelářské, nebytové a obchodní prostory -chata, chalupa -činžovní domy a jiné reality.