Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Zajišťují: - oceňování nemovitostí - rozdělování budov na jednotky (Zákon 72/1994 Sb.) - realitní činnost.

Realitní kancelář: -zprostředkování,prodej,pronájem nemovitostí: -Luhačovice a okolí.

Realitní kancelář. Služby: -odhady nemovitostí -právní služby -prodej a pronájem nemovitostí -správa majetku

- realitní služby - vše rychle a pro Vás pohodlně a bezpečně - kteroukoliv službu si můžete vybrat samostatně - stačí nám zavolat nebo napsat a jsme Vám k dispozici

Blanenská realitní agentura MiKA Blansko působí úspěšně na trhu s nemovitostmi nepřetržitě od roku 1992. Přes lokální působnost v Blansku a blízkém okolí se může agentura pochlubit mnoha stovkami spokojených klientů. Největší důraz klademe na absolutní diskrétnost a úplnost služeb, které poskytujeme.

Stavební bytové družstvo: -výstavba bytů -prodej bytů -půjčování bytů -stavebně truhlářské práce -ústřední vytápění -elektroinstalace -revize elektro, hromosvody, plyn -kopírování -zdravotní instalace.

Činnost, služby: -reklamní -propagační. Pronájem: -nemovitostí.

Správa, údržba, pronájem: -nemovitosti, byty, nebytové prostory.

Služby: -investiční činnost, rekonstrukce -prodej bytů.

Realitní kancelář: - komplexní služby prodeje a koupě nemovitostí - aukce realit a movitých věcí - zajištění právních služeb v souvislosti s nemovitostmi.

Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 3201 Oskol v Kroměříži. Správa, údržba: -nemovitosti.

Výstavba a pronájem: -byty, nebytové prostory. Údržba, opravy, rekonstrukce, modernizace: -byty, nebytové prostory. Příprava výstavby: -investiční činnost -inženýrská činnost. Řemeslné práce při výstavbě. Revizní zkoušky staveb včetně odstranění závad. Prodej: -stavební hmoty, materiály, výrobky. Zajištění: -zprávcovství domů.

Reality, realitní kancelář, realitní činnost, servis. Prodej, pronájem nemovitostí. Rodinné domy, dům, byty, bytů, pozemky, pozemek, komerční objekty, ostatní. Realitní poradna. Realitní servis. Financování.

Realitní kancelář: -komplexní služby v oblasti nemovitostí -právní, poradenský a rozsáhlý inzertní servis zdarma -možnost výkupu Vašeho bytu, RD či pozemku za hotové a prodej formou veřejné dražby.

Stavební bytové družstvo - Obvodní bytová správa č. 4.