Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Služby: - generální dodávky staveb - instalace vody, topení, plynu - tepelná izolace - koupelnové studio - servis TZB (servis, údržba budov, bytových a penelových domů).

Zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitosti.

Předmět podnikání: Zprostředkovatelská činnost ve stavebnictví Poradenská činnost v oblasti stavebnictví Inženýrská činnost ve stavebnictví Správa nemovitostí Organizační činnost v oblasti zadávání veřejných zakázek Činnost ekonomických a organizačních poradců

Zastupování v celním řízení. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem: - bytů - domů - pozemků - nebytových prostor. Nabídka: - kompletní služby při údržbě a výstavbě bytového fondu - elektro - voda - topení - hromosvody - výškové práce - malby a nátěry - sádrokartony - drobné stavební práce.

Realitní kancelář. Nákup, prodej, pronájem: - nemovitosti - byty, domy, vily - chaty a rekreační objekty - pozemky, stavební parcely - komerční objekty, nebytové prostory - ostatní objekty, garáže. Služby: - zajišťování správy domů vlastníků - technická a provozní správa společných částí domů - správa domu.

Realitní kancelář. Služby: -prodej, pronájem bytů, domů, garáží -převod členských práv a povinností u družstevních bytů -prodej pozemků -prodej a pronájem komerčních objektů.

Nákup, prodej, oprava, pronájem: - nemovitosti.

Realitní makléř VICTORIA CORPORATION realitní kancelář s.r.o.

Nákup, prodej, pronájem a nájem nemovitostí.

Realitní kancelář. Společnost Vaše domy, s.r.o. poskytuje svým klientům kompletní služby související vlastnictvím a provozem nemovitostí. Služby naší společnosti jsou založeny na individuálním a odpovědném přístupu ke klientovi, ať je jím soukromý majitel, bytové družstvo nebo společenství vlastníků. S našimi klienty a dodavateli se ...

Byty: -koupě -prodej -pronájem. Nebytové prostory. Realitní kancelář.

Business Center Chronos nabízí kompletní systém služeb na podporu obchodních jednání: -kompletně zařízené kanceláře a konferenční místnosti k pronájmu na hodinu, půlden, den* nebo dle potřeb zákazníka -sekretářské služby zajišťované vysoce kvalifikovanými pracovníky se znalostí cizích jazyků