Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Nabídka služeb v oblasti nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí.

Služby: - správa a údržba nemovitostí - facility management - provozování technických zařízení - plánování a řízení údržby - nepřetržitá havarijní služba - poštovní podatelna - recepce - ostraha - úklid - údržba zeleně - odpadové hospodářství - správa a evidence majetku - management klíčů a vstupníků - revize ...

Nemovitosti: -odhady -zprostředkování nákup, prodej.

Realitní činnost. Správa domů a bytů. Pronájem bytů a kanceláří.

Pronájem nebytových prostor v areálu ÚVR Mníšek pod Brdy.

Stavební bytové družstvo Služby: - správa a údržba bytového fondu - vedení účetnictví - poradenství

Kompletní realitní služby, poradenství v oblasti hypotečních úvěrů, stavebního spoření, pojištění, kapitálových úložek v oblasti Prahy a Berounska.

Výkup, zpracování, prodej: -železný, kovový šrot. Pronájem: -vlastní nemovitosti.

Realitní kancelář: -kompletní služby na trhu nemovitostí -inženýrská činnost -developerské služby.

Nabízíme Vám kompletní servis v realitní činnosti.

Předmět podnikání: -bezpečnostní služby -úklidové práce -stavební činnost -podnikání v nakládání s nebezpečnými odpady -silniční motorová doprava nákladní -poskytování technických služeb -výškové práce.

Stavební bytové družstvo MACOCHA. SBD*. Předseda: -tel.:516412686 Vedoucí provozního úseku: -tel.:516414853 Vedoucí ekonomického úseku: -tel.:516417216.

Naše služby: - investiční činnost ve výstavbě - inženýrská činnost - realitní a zprostředkovatelská činnost.

Prodej a pronájem nemovitostí.

Realitní kancelář, specialisté na trh s: - rodinnými domy - byty - pozemky - vilami atd. Činnost: - nákup a prodej nemovitostí - odhady realit - právní a daňové služby - úschova peněz (při koupi, či prodeji nemovitosti) - reklama nemovitostí - inženýrské aktivity. Nákup, prodej a pronájem: - byty - rodinné domy ...

Nabídka: - uskladnění zboží Zboží bude nabízeno na samostatném eshopu, který nastavíme dle Vašich požadavků a na Vaší firmu.