Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Zajištění správy a prodeje nemovitostí. Nabídka poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Nabídka pronájmu: - sklady různých typů - komerční prostory - skladové služby. Areál disponuje: - stálou ostrahou + PCO - příjezdem pro kamiony včetně nákladní rampy - dostatečnou kapacitou telefonních linek včetně vlastní ústředny - vlastním personálem k zajištění skladových služeb - kancelářským zázemím pro firmy. Kromě ...

Realitní kancelář: -kompletní služby spojené s prodejem, koupí, pronájmem nemovitostí -zpracování znaleckých posudků -zajištění potřebné dokumentace k převodu nemovitostí -geometrické zaměření pozemků -oceňování nemovitostí -kupní, nájemní a jiné smlouvy.

Realitní kancelář. Oceňování a odhady nemovitostí.

Správou bytových a nebytových protor. Stavební činností. Projekční práce, výroba a distribuce tepelné energie.

Realitní kancelář. -poradenství v oblasti nemovitostí -bezplatná prezentace Vaší nabídky na internetu -kompletní právní servis.

Služby: -správa nemovitostí -daňové poradenství -pronájem vlastních nemovitostí.

Reality a správa nemovitostí Zajišťujeme prodej a pronájem: - byty, nebytové prostory - rodinné domy, vily - chalupy - pozemky - komerční objekty - kanceláře, obchody - developerské projekty Správa a údržba bytových domů, komerčních objektů, zakládání společenství vlastníků jednotek Ostatní služby: - zajištění hypotečního ...

Zprostředkování prodeje a koupě nemovitostí. Poradenství při výběru vhodného financování pro klienty, kteří mají zájem realizovat nákup nemovitosti prostřednictvím úvěru a jeho následné zprostředkování pro kupujícího.

Industriální zóna. Komplexní služby podnikatelským subjektům v průmyslovém areálu. Pronájem či prodej ploch a budov pro výrobu a skladování nebo provozování obchodní činnosti.

-Komplexní správa majetku -Nepřetržitá pohotovostní služba -Realitní činnost, prodej, koupě domů, zprostředkování nájemníků -Inženýrská činnost na stavbách -Recepční služby, ostraha a hlídání objektů -Úklidové služby -Drobné rekonstrukce, stavební úpravy -Opravy objektů a budov -Správa provozu EZS a EPS -Revize a servisní služby

Práce: -pokrývačské -klempířské -zámečnické. Výroba, prodej: -plechové garáže-přístěnky-vrata -bezpečnostní pancéřové dveře -mříže i skládací -skříňky: -na plynoměry -na elektroměry -výklady-mosaz-antikorozní -točité schody. Výroba, montáž: -vzduchotechnika -uzamykatelné parkovací zábrany. Servis: -klíče, zámky, ...

Realitní činnost. Reality. Obchod s léčivy. Obchodní činnost.

Pronájem hal, sálů, učeben. Sport. Nabídka sportovních kroužků včetně horolezeckého a vodáckého, stolního tenisu i klubu deskové hry go.

Zajištění správy nemovitostí, architektonických a inženýrských činností. Provádění reklamní činnosti, průzkumu trhu a veřejného mínění.

Provádí: - veškeré malířské práce - drobné zednické opravy - žehlení - úklidové práce - mytí oken - úklid kanceláří, bytů a domů - zimní úklid sněhu - shazování rampouchů - čištění okapů - čištění odpadu - čištění koberců.