Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Poskytování ...

Realitní činnost. Zprostředkování - pronájem: - kanceláře, kancelářské prostory v multifunčkní administrativní budově ve Žďáru nad Sázavou - volné byty, bytové prostory - obchodní prostory.

Společnost PomocPro, a.s. poskytuje finanční a realitní služby. Navštivte nás v Moravském Krumlově, naši kancelář naleznete v budově pošty (2. patro). Jsme specialisté na tyto služby: - reality (nákup nemovitostí, komplexní developerské služby) - poskytování výhodných úvěrů a hypoték a dalších finančních služeb. Vždy poskytneme odborné ...

Správa majetku města Miroslavi. Čistírna odpadních vod (ČOV Miroslav) telefon: 515 333 402 Vodohospodář mob. 724 168 182

Společnost TAURUS security s.r.o. je bezpečnostní agentura, která se může pochlubit dlouholetými zkušenostmi svých členů, sahajícími až do roku 1989. Jejich praxe u Policie ČR je využívána při vedení a realizaci zakázek, což zajišťuje vysokou profesionalitu a kvalitu služeb. Hlavní služby, které TAURUS security nabízí, zahrnují: - fyzickou ...

Resorts Holding, a.s. se zaměřuje na pronájem vlastních bytů.

Realitní malkéř - pobočka realitní kanceláře M&M Reality Jihlava - prodej nemovitostí.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Ing. František Puchnar se zaměřuje na obchodní a zprostředkovací činnost.

Realitní kancelář, reality, realitní činnost. Prodej, pronájem, distribuce: -byty, bytů, -rodinný dům, domy -komerční objekty -pozemky, pozemek, ostatní -kancelářské, nebytové a obchodní prostory -chata, chalupa -činžovní domy a jiné reality.

Realitní kancelář, reality, realitní činnost. Prodej, pronájem, distribuce: -byty, bytů, -rodinný dům, domy -komerční objekty -pozemky, pozemek, ostatní -kancelářské, nebytové a obchodní prostory -chata, chalupa -činžovní domy a jiné reality.

CERGO s.r.o. se zaměřuje na oblast energetiky, tepelných čerpadel, kondenzačních a štěpkových kotelen, solárních systémů a jejich dodávku a montáž.

Hledáte spolehlivého partnera pro realizaci vašeho stavebního projektu? EVABAU, spol. s r.o. je tu pro vás! S více než 28 lety zkušeností a rodinnou tradicí, EVABAU představuje to nejlepší z pozemního stavitelství v srdci Brna. Naše služby zahrnují: - Výstavbu rodinných domů - Vytvoříme váš vysněný domov od základů až po střechu. - ...

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti: - rodinné domy - byty - stavební parcely, pozemky - rekreační objekty - chaty, chalupy.

POZEMNÍ STAVBY s.r.o. se zaměřují na projektování a realizaci staveb.

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Zprostředkování - prodej, pronájem: - rodinné domy, rozestavěné domy - byty - družstevní i v osobním vlastnictví - rekreační objekty - chalupy a chaty - komerční objekty - pozemky - pro bydlení, komerční výstavbu, zemědělská půda, lesy - garáže.

Realitní makléřka ve Znojmě. Zprostředkování prodeje, koupě nebo pronájmu domu, bytu, pozemku nebo komerčních prostor. Realitní a právní servis.

Činnost účetních poradců vedení -účetnictví, daňová evidence. Pronájem - kanceláře Správa- nemovitosti.

Poradenství, spojování, vyhledávání - kancelářské prostory

Realitní kancelář, služby: Prodej, výměna: -rodinný dům, domy -byty, pozemek, pozemky, chata -zahrada, zahrady -znalecké posudky a odhady -stanovení tržní hodnoty pro finanční ústavy.

Lubomír Nesnídal provozuje realitní agenturu ve Znojmě. Zprostředkuji vám koupi, prodej a pronájem nemovitostí. Zajistím financování nemovitostí, pojištění majetku, právní poradenství. Prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - pozemky - kanceláře - rekreační objekty - komerční objekty - garáže.

Společnost Mikala s.r.o., známá svým zakázkovým truhlářstvím a výrobou nábytku, nabízí k pronájmu ve svém pražském sídle dva fotoateliéry: Factory a Rustic. Tyto prostory jsou navrženy tak, aby poskytovaly ideální podmínky pro fotografování a natáčení s důrazem na kvalitu a estetiku. Factory studio je daylight studio o rozloze 120 m2, které ...