Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Stavební firma: - novostavby - opravy budov - rekonstrukce objektů - modernizace - zateplování - sádrokartony - stolařská, zámečnická výroba - protipožární uzávěry - inženýrská činnost - správa nemovitostí.

Skupina Baltaci - provozuje ubytovací, stravovací a cateringové služby. V současnosti společnost provozuje dvě restaurace, tři hotely a tři expresní restaurace – Bistra ve Zlíně, Napajedlech, Tečovicích. Cateringové služby. Výroba a rozvoz jídel do firem a kanceláří ve Zlíně a okolí. Pronájem nemovitostí. Střední škola Baltaci ve Zlíně ...

Realitní kancelář, služby: -zprostředkování prodej, pronájem a nákup nemovitosti(rodinné domy, byty, chaty pozemky aj.). Provozovna: -Miroslav, Vinařská 1179, mob.: 603 290 695. Služby: -právní, smlouva, právní servis -finanční, hypotéky, zajištění úvěru a financování.

Zabýváme se stavbou a rekonstrukcemi rodinných domů, bytů, úprav zahrad i zemními pracemi. Hlavní náplní je také realitní činnost.

Společnost Tvůjmakléř s.r.o. nabízí služby v realitách: - prodej a koupě nemovitostí - financování koupě

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

Melia City Group s.r.o. se zaměřuje na kompletní služby pro prodej a pronájem bytů, domů, chat, pozemků a nebytových prostor.

Realitní kancelář - prodej, pronájem nemovitostí a pozemků Galerie umění.

Realitní kancelář AndraReality se zaměřuje na prodeje a pronájmu bytů, domů a dalších nemovitostí pro Olomoucký kraj. Dále poskytuje Dále poskytuje finanční, právní a projekční služby, konzultace investičního záměru.

Kontra s.r.o. zajišťuje služby s nájmy nemovitostí - péče o Vaše nemovitosti, zajištění nájemce a další.

Stavební práce, činnost: -menší stavby -drobné stavební práce Půjčovna, pronájem: -stavební lešení -nebytové prostory Výprodej: -různý sortiment -stavební materiál -náhradní díly na automobily Sídlo společnosti, kanceláře: -Znojmo, Rudoleckého 8

Zbyněk Holík je realitní makléř, který zprostředkovává nákup, prodej a financování nemovitostí.

Martin Pavelka s.r.o. je specializovaná firma zabývající se správou nemovitostí. Poskytuje komplexní servis v oblasti správy bytových i nebytových jednotek, včetně vedení účetnictví pro společenství vlastníků.

Realitní a finanční poradenství.

Hodinový manžel: - drobné opravy v domácnosti - opravy vody, odpady, elektro, malování, nátěry - skládání nábytku - stěhování - zahradní práce a další. Akutní opravy i o víkendech a svátcích dle domluvy. Sídlo: - nám. T. G. Masaryka 1281, 760 01, Zlín .

Stavební bytové družstvo, činnost: -údržba, opravy a rekonstrukce bytového fondu, domu a nebytových prostor.

Prémiová realitní společnost pro náročnou klientelu. Nabízíme atraktivní nemovitosti, jak v České Republice, tak i v zahraničí (Španělsko).

TRAION HOLDING s.r.o. je investiční skupina, která působí na českém trhu již od roku 2006. Se svým sídlem v srdci Brna se věnuje široké škále činností, od developerských projektů přes realitní služby až po finanční poradenství. Hlavní oblasti činnosti: - Developerské projekty: TRAION HOLDING stojí za realizací úspěšných projektů, které nejen ...

Společnost Agrární půdní fond s.r.o. je tým realitních makléřů a obchodníků se zemědělskou půdou, specializují se především na investice do zemědělské půdy. Jsme členem skupiny společnosti APF Group.

IDEAL REALITY Pardubice s.r.o. se zaměřuje na prodej a pronájem nemovitostí. Poskytují komplexní služby v oblasti realit, včetně poradenství a zprostředkování obchodů.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba chemických látek, vláken a přípravků a kosmetických prostředků -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem ...

PaedDr. Jindřich Jansa se zaměřuje na realitní činnost a s tím související poradenství.