Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Ščerba reality s.r.o. je realitní společnost zaměřující se na oblasti realitního trhu, úvěrů, investic, dotací, právních služeb, financí a pojištění.

Realitní kancelář a realitní služby : Zprostředkování - prodej, pronájem: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - skladové prostory, kancelářské prostory - zahrady, pozemky.

Dehas Investment s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti realit, oceňování nemovitostí, právní servis a s tím souvisejí služby.

Realitní činnost: Prodej, pronájem: - nebytové prostory - pozemky - rodinné domy - kancelářské prostory - garáže - průmyslové areály. Poradenství v oblasti realit.

Hledáte spolehlivého partnera pro vaše stavební projekty? Ing. David Doskočil - Stavby od A do Z je vaše řešení! Nacházíme se na adrese Dašická 1769, Pardubice, a jsme připraveni vám nabídnout kompletní služby ve výstavbě pozemních staveb. Od plánování přes realizaci až po prodej, my vás provedeme celým procesem s maximální pečlivostí a ...

Pronájem prostor ve Zlíně. Komerční, výrobní, sportovní prostory, sklady, obchody a kanceláře Zlín.

Realitní makléřka. Zajištění odhadu ceny nemovitosti, propagace, právní servis. Pomoc se zajištěním financování koupě nemovitosti. Online odhad ceny nemovitosti zdarma.

H&Rmoney reality s.r.o. provozuje realitní kancelář a zprostředkovává prodej a pronájem nemovitostí.

Služby: -pronájmy obchodních prostor -nabízí nemovitosti k prodeji, k rekonstrukci Výroba: -vizitky, kalendáře, letáky -potisk reklamních předmětů -textilie dle požadavků s logem zákazníka -nápisy z fólií - polep výloh, aut -webové prezentace, www. Výroba, prodej: -tradiční selský nábytek TIROLIA -materiál-dubové a smrkové ...

MIRA expert s.r.o. je progresivní společnost, která nabízí širokou škálu služeb a řešení pro své zakázky v různých oblastech a činnostech. Zaměstnanci společnosti mají více než 20 let profesionálních zkušeností po celé České republice. Každá zakázka je individuální a společnost jí věnuje maximální péči, počínaje počáteční konzultací, přes ...

Vševesele s.r.o. se zaměřuje na služby jako správa nemovitostí, údržba zeleně, úklidové služby a vyklízení nemovitostí.

Galerie bydlení Praha. Ateliér architektury a bytového designu. Bytový architekt. Design a návrhy interiérů. Realitní činnost.

Společnost INSTAV stavební práce s.r.o. je renomovaná stavební firma, která byla založena v roce 1992 Miloslavem Kakosem a Pavlem Novákem v Jablonci nad Nisou. Původně jako sdružení fyzických osob, se společnost transformovala v roce 2005 na společnost s ručením omezeným a od té doby výrazně rozšířila své služby. Hlavní činnosti firmy ...

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -nemovitost -dům, domy -byty -chata, chaty, chalupa -pozemek, zahrada.

Služby: -projekty-stavby, venkovní a zahradní úpravy, interiéry -architektonická, urbanistická tvorba -inženýrská činnost -stavby-technický dozor, realizace -výstavba-konzultační a poradenská činnost -oceňování-nemovitosti, majetek.

Zaměřujeme se na nákladní dopravu i přepravu osob (národní autobusové přepava a MHD ve Znojmě). Provádíme STK a emise. K dispozici je také mycí centrum pro osobní, dodávkové i nákladní vozy. Zajistíme také pronájem prostor - skladové haly i jíne prostory k účelu podnikání. Provozujeme učňovské středisko - školící středisko, které poskytuje ...

Reality Dachovský s.r.o. je rodinná realitní společnost s přesahem do stavebnictví. Poskytuje komplexní služby v oblasti prodeje nemovitostí, včetně profesionální prezentace a aktivního prodeje.

Společnost TAMINO s.r.o. provádí realitní činnost.

Prodej a pronájem - bytové prostory - nebytové prostory Správy nemovitostí

Skupina Apollon Property je přímým vlastníkem portfolia nemovitostí v České republice s více než 16letou tradicí.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Hledáte moderní, flexibilní a inspirativní prostor pro vaši firmu? BARONELA INDUSTRY s.r.o. v Hrušovanech u Brna nabízí unikátní kombinaci výrobních, skladovacích a kancelářských prostor, které jsou přizpůsobeny potřebám dynamických podnikatelů a inovativních firem. Možnost dlouhodobého i krátkodobého pronájmu. Nabízíme 28 000 m2 výrobních a ...

Firma Haryservis - Jan Grézl, Sylva Grézlová je členem České asociace úklidu a čištění, která se již od roku 1991 zaměřuje na kompletní úklidový servis, prodej sanitární techniky a doplňování médií. Poskytuje služby nejen v Olomouci, ale také po celé České republice.

Realitní kancelář, služby: -zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí -kupní, darovací smlouvy, podklady -zajištění vkladu do katastru nemovitostí. Znalectví, služby: -soudní znalec -odhady nemovistostí (převody majetku, pozůstalosti) -tržní ocenění nemovitostí -oceňování nemovitostí pro úvěrová řízení -znalecké posudky-ekonomika ...

TNI GROUP je realitní a investiční skupina, která se zaměřuje na správu nemovitostí, developerské projekty, investice do perspektivních a rostoucích segmentů.