Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Služby: - realitní činnost - účetnictví - správa nemovitostí - zahradnické práce

Správa budov, objektů a zařízení. Pracovní doba: -Po, St 7-11.30, 12.30-17 -Út, Čt 12.30-15. Pohostinství. Café Kramer: -Opava, Horní náměstí 69 -tel.:553653311 -otevírací doba: -Po-Pá 7.30-19.00 -So-Ne 8.30-19.00. Penzion - APARTMÁNY KRAMER: - ubytování - Opava, Ostrožná 32 Hotel Kramer - ubytování - Opava, Ostrožná ...

Úklidová a bezpečnostní agentura VVservis, s.r.o. nabízí profesionální služby v oblasti úklidu, zabezpečení a správy nemovitostí, obchodních center, škol i bytových domů. Sídlíme v Hradci Králové, naši pobočku najdete v obci Kobylí, okres Břeclav. Úklidové služby, úklidová firma: - úklid obchodních center, bytových domů, školních budov, ...

Služby - realitní činnost, prodej a pronájem nemovitostí - finanční poradenství.

Developerská činnost - výstavba a prodej bytových domů - realitní činnost - správa nemovitostí.

Činnost: - nákup a prodej nemovitostí z celé České republiky prostřednictvím online dražeb

Činnost: - reklamní a realitní služby

Služby: - pronájem garáží - dlouhodobé i krátkodobé parkování - parkování motocyklů Kurýrní služba.

Služby: - správa nemovitostí - pronájem prostor - profesní předseda SVJ

Činnost: - vývoj a provozování nákupních center

Realitní kancelář : REALITY - ÚVĚRY - INVESTICE Byty / Domy / Pozemky / Komerce Zajištění prodeje a pronájmu.