Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Jihomoravská realitní kancelář. Zprostředkování prodeje, pronájmu nemovitostí: -domy, byty, pozemky, garáže.

Zajistíme Vám celkový prodejní servis: - Bezplatnou konzultaci prodejní strategie - Profesionální prezentaci Vaší nemovitosti - Právní služby (rezervační, kupní smlouvy, smlouvy o zřízení věcného břemene, smlouva o převodu členských práv a povinností, návrh na vklad do katastru nemovitostí, předávací protokol, vše na míru prostřednictvím externí ...

Výstavba a prodej rodinných domů ve Frýdku-Místku a okolí.

Accolade, s.r.o. je investiční společnost se sídlem na adrese Sokolovská 17, Praha, 186 00. Jejich hlavní činnost spočívá v poskytování prvotřídní infrastruktury pro podnikání v Evropě. Skupina Accolade připravuje, vlastní a dlouhodobě pronajímá průmyslové budovy renomovaným společnostem z oblastí e-commerce, logistiky a lehké výroby přesně ...

Lucie Jehličková provozuje realitní kancelář v Pardubicích, která se specializuje na prodej, pronájem a správu nemovitostí.

Služby: - realitní kancelář - finanční kancelář - poradenství - příprava developerských projektů.

Prodej, výkup: -starožitnosti -obrazy, nábytek, sklo, hodiny, porcelán, keramika, svítidla, plastiky, šperky, hračky, militarie, kovy -veškeré staré věci za hotové i do komise, včetně pozůstalosti -bezplatně a na počkání určíme pravost zlatých a stříbrných šperků a briliantů -zprostředkujeme prodej nábytku, obrazů, soch a jiných uměleckých ...

Bezpečnostní agentura. Služby: - fyzická ostraha majetku - ochrana osob - PCO - Pult Centrální Ochrany - monitoring objektů - montáže i revize EZS, EPS, CCTV - technicko-organizační činnost v oblasti požádní ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci BOZP - úklidové služby pro nebytové i bytové prostory - správa a ...

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb

Firma působí v oblasti realit a stavebnictví. Zaměřujeme se na pronájem prostor k podnikání a pro veřejnou správu i pro bydlení. Kompletní servis při realizaci staveb včetně zajištění povolení a ohlášení.

Jitka Jedličková poskytuje služby spojené s prodejem, koupí či pronájmem nemovitostí.

Soudní znalec v oblasti nemovitostí. Inspekce nemovitostí před její koupí i prodejem bytu, domu, nemovitosti, pozemku popř. komerčního objektu. Reklamace stavebních prací při výstavbě a rekonstrukci. Kontroly, posouzení stavby, novostavby. Revize starších objektů. Znalecké posudky: - stavby, byty, rodinné domky, pozemky. Zhotovení PENB - ...

Stavební bytové družstvo, činnost: -bytová údržba, opravy, rekonstrukce: bytový fond, domy, nebytové prostory, nemovitosti -účetní a daňové poradenství.

Společnost Služby města Moravský Krumlov, příspěvková organizace má na starost správu a údržbu města Moravský Krumlov. Předmětem činnosti naší organizace je správa, péče a rozvoj nemovitostí ve vlastnictví zřizovatele, výroba a rozvod tepla, provozování koupaliště, veřejných WC, čištění města a zimní údržba, odvoz komunálního odpadu, provozování ...

Prodejce bytů pro městské části Předlice a Trmice v Ústí nad Labem

Společnost Industrial Park s.r.o. zajišťuje zpracování a výrobu dekoračních předmětů, dárkového a spotřebního zboží. Společnost také pracuje v oblastech pohlednic a papírnictví. Mezi služby společnosti se řadí i pronájem výrobních a skladových prostor.

REALITY MELOUN s.r.o. se zaměřuje na poskytování realitních a makléřských služeb.

Axam reality s.r.o. je realitní společnost poskytující služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, k dispozici jsou byty, domy, rekreační objekty a pozemky.

Kancelar29 nabízí balíček virtuální kanceláře, který zahrnuje mimo jiné virtuální adresu pro registraci společnosti, profesionální korespondenční služby a možnost využití konferenčních místností v případě potřeby uspořádat jednání.

Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Realitní HM s.r.o. je strážnická realitní kancelář nabízející domy, byty a rekreační objekty. Zaměřuje se na prodej, výkup, oddlužení a financování.

BDLV s.r.o. se zaměřuje na pronájem nemovitostí a na účetnictví.

PŘIBYL & PARTNERS s.r.o. se zaměřuje na profesionální realitní služby.

Martin Slavík je realitní makléř, který poskytuje komplexní služby při prodeji nemovitostí. Specializuje se na lokalitu Pardubic a okolí a zajišťuje videoprohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie a home staging.