Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Služby: - zprostředkování chůvy, pečovatelky a hospodyně z Filipín

Služby: - zprostředkováním investičních příležitostí - realitní činnost

-Správa a údržba nemovitostí -Lesnictví, těžba dřeva a poskytování služeb v myslivosti -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej, pronájem: - rodinné domy - byty - pozemky - rekreační objekty - chaty, chalupy - komerční nemovitosti. Znalecké posudky, odhady nemovitostí a zápis do katastru nemovitostí.

Prodej stavebních pozemků Mírovice (Praha - východ).

Služby: - pronájem, správa a provoz nemovitostí

Realitní kancelář: - prodej, pronájem nemovitostí.

Provozování hotelové budovy v resortu Bohemaland. Pronájem - ubytovací zařízení v Jeseníkách: - rekreační sruby pro 8-10 osob - hotelové apartmány pro 2-4 osoby. V areálu Bohemaland také k dispozici: - fotbalové hřiště - venkovní plavecký bazén 25x11 - tenisové kurty - beachvolejbalové hřiště - pronájem horských čtyřkolek - ...

Služby: - realitní činnost - nákup, prodej, pronájem a správa nemovitostí.

Služby: - správa a údržba nemovitostí - úklidové služby - elektroinstalace - pronájem montážní plošiny

Stavební společnost BONA FIDE Plzeň, s.r.o. provádí veškeré stavební práce. Realizujeme výstavbu rodinných a bytových domů, rekonstrukce staveb i historických budov. Mezi naše další aktivity patří developerská činnost. Sídlíme v obci Kyšice u Plzně. Stavební firma, výstavba, stavební práce: - rodinné, bytové domy - průmyslové, ...

Činnost - správa a údržba nemovitostí - elektroinstalace - pozemní stavitelství.

Pronájem a správa nemovitostí. Odstraňování, sběr odpadů.

Realitní a makléřské služby - prodej, pronájem nemovitostí.

Služby: - správa a údržba nemovitostí - developerská činnost - realitní činnost

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny, stavebního materiálu: Realitní činnost. Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Služby: - ekonomické poradenství - účetnictví - controling a interní audity - nákladová optimalizace - správa nemovitosti - realitní činnost...atd.