Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Služby: -developerská činnost.

Služby: - pronájem bytů v historickém domě, Praha - Žižkov.

Realitní kancelář RE/MAX Grand Reality. Zprostředkování - prodej, koupě, pronájem, dražby: - nemovitosti - rodinné domy, byty - obchody, kanceláře, sklady - administrativní, výrobní budovy - průmyslové objekty - rekreační objekty - chaty, chalupy - stavební pozemky.

Dovoz: - přírodní přísady do potravin a nápojů - smetanové a mléčné báze do nápojů - mletá paprika a paprikové deriváty - quinoa Realitní činnost.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Projektování pozemkových úprav -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v ...

Služby: - správa nemovitostí - facility management.

Cestovní kancelář: - zájezdy do Bulharska.

Kompletní realitní služby. Nezávislé finanční poradenství.

Poskytujeme servis osobních a užitkových vozidel všech značek a typů. Bezplatná pomoc při dopravní nehodě. V pojištění se zabýváme revizí pojistných smluv. Provádíme úklid společných bytových prostor. Realitní činnost.

Služby: - prodej, pronájem bytů a kancelářských prostor v Praze.

Služby: - správní a realitní kancelář

Služby: - správa a pronájem nemovitostí (byty, obchody, sklady, agrární pozemky...atd.)

Služby: - finanční poradenství - krizový management - průmyslové restrukturalizace - akvizice a fúze společností - realitní služby

Realitní kancelář - zprostředkovatelská kancelář. Realitní činnost, ochodní činnost. Služby: - příprava akce - výběr a analýza staveniště, specifikace potřebných podkladů, průzkumů a profesí - návrhy stavby - koncepce řešení dle požadavků investora, předběžný odhad nákladů stavby - zajištění dokumentace k územnímu řízení - ...

Kanceláře v Praze, vybavené kanceláře, pronájem kanceláří v Praze, servisované kanceláře, virtuální kanceláře, kanceláře k pronájmu, kanceláře Praha 1, Praha 3, Praha 4 a Praha 10. Veškeré služby bez provize.

Společnost REGOS M, spol. s r.o. pronajímá kanceláře, kancelářské a nebytové prostory a obchodní plochy v atraktivním místě Ostravě-Zábřehu. Zajišťujeme trvalou ostrahu budovy, neomezený přístup nájemníků do budovy, úklid společných prostor a recepci v budově. V budově se nachází restaurace a bufet. Pro své aktivity si zvolte Dům podnikatelů, ...

Činnost: - nákup, prodej nemovitostí - investiční poradenství - zahraniční obchod.