O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Autopůjčovna Koblížek: -půjčovna osobních aut včetně luxusního USA vozu zn. SUBURBAN s řidičem, na svatby a různé reprezentační akce (6 míst). Autodoprava: -přeprava potravin v autě s chladicím boxem -přeprava drobného zboží v dodávce zn. DODGE. Práce: -pokrývačské -klempířské: -opravy, rekonstrukce a výroba všech ...

Prodej: - vína:winařství Dietrichstein - moravská, slovenská a maďarská. Pronájem, správa, údržba: - vlastní nemovitosti. Právní služby Zemědělské družstvo Velké Pavlovice Výroba varhanů Krnov www.rieger-kloss.cz.

Pronájem: -nemovitosti. Maloobchod s farmaceutickými přípravky.

Poskytování služeb: - obchodní činnost - investiční poradenství - správa nemovitostí - pronájem: - motorová vozidla - kancelářská technika - cestovní kancelář - zastavárna.

Poradenství: -účetnictví -daňové. -pronájem ploch a objektů.

Kompletní realitní služby: - zprostředkování převodu nájemních smluv u majitele na byty všech velikostí - prodej a pronájem bytů v osobním či družstevním vlastnictví - prodej a pronájem rodinných či činžovních domů - prodej a pronájem pozemků - prodej a pronájem nebytových prostor, obchodů, kanceláří, skladových prostor. Specializujeme ...

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

Realitní kancelář. Služby: -správa nemovitostí -vypracování nájemních smluv -vedení účetnictví -daňové poradenství. Zprostředkování: -koupě a prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí -rekonstrukce a opravy -vypracování kupních smluv.

Smetanův dům Litomyšl nabízí : - pronájem prostorů pro uspořádání plesů, firemních akcí, přednášek, sympozií, zábav

Pronájem: - vlastní nemovitosti.

Finanční poradenství v oblastech: - zhodnocování financí právnickým a fyzickým osobám, vysoké úročení vkladů - prodej a pronájem realit: - prodej, výměna, pronájem bytů, domů - prodej a leasing černé a bílé techniky bez ručitelů až na 36 měsíců - spořící programy IPB GROUP, a.s. - stavební spoření HYPO - krátkodobé půjčky do 24 ...

Inzerce nemovitostí zdarma - inzertní server pro všechny lidičky. Inzerce domy, byty, komerční objekty, pozemky, zahrady, chaty, chalupy, garáže, byty. Prodej, pronájem, nájem, koupě, nabídka, poptávka nemovitostí - rodinné domy, byty.

Realitní kancelář. Služby: -nákup, prodej nemovitostí -zprostředkování pronájmů -zpracování smluv.

Realitní kancelář. Služby: - prodej, pronájem: - nemovitosti, komerční objekty a prostory k podnikání, kancelářské prostory, byty - zprostředkování převodu členských práv a povinností k družstevním bytům - zajištění komplexního právního servisu - veřejné dražby.

Ve své činnosti se snažíme poskytovat komplexní služby v oblastech: - prodej a pronájem nemovitostí - správa a údržba nemovitostí - inženýring ve stavebnictví - zakládání, likvidace, koupě a prodej společností - zakládání společenství vlastníků domů.

zprostředkovatelská činnost při nákupu a následném prodeji nemovitostí, bytů a pozemků. Pomoc pro financování nákupů a oddlužení při zástavách.

Služby: - nabídka pronájmu vlastních budouv

Pronájem, správa, údržba: -vlastní nemovitosti. Provozování: -restaurace -hotely GRAND a MORAVA.

Pronájem: - nebytové prostory.

Správa, údržba, pronájem: -vlastní nemovitostí.

Realitní kancelář: -správa nemovitostí a vedení účetnictví. Prodej, koupě, pronájem, převod, odkup: -bytové jednotky, rodinné domy a vily -rodinné, činžovní domy -komerční, kancelářské prostory, pozemky -rezidenční a komerční nemovitosti. Výstavba nových bytových objektů: -luxusní byty, rodinné domy. Rekonstrukce bytových ...