O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Realitní činnost: -správa budov -realizace staveb -inženýrská činnost

Realitní kancelář. Služby: -odhady nemovitostí -právní služby -prodej a pronájem nemovitostí -správa majetku

Činnost, služby: -reklamní -propagační. Pronájem: -nemovitostí.

Správa, údržba, pronájem: -nemovitosti, byty, nebytové prostory.

Reality, realitní kancelář, realitní činnost, servis. Prodej, pronájem nemovitostí. Rodinné domy, dům, byty, bytů, pozemky, pozemek, komerční objekty, ostatní. Realitní poradna. Realitní servis. Financování.

Ing. Daniela zoufalá se zabývá problematikou bydlení, především v Praze, již přes 20 let. Specializuje se na bydlení nájemní eventuelně podnájemní, kde nabízí širokou škálu komplexního poradenství od odborného posouzení navrhované nájemní smlouvy, jejích největších úskalí, přes konzultace vhodnosti vybraného bydlení co do lokality, vyhlídek do ...

Realitní kancelář. Prodej, koupě, pronájem: -bytové i nebytové prostory

Stavební bytové družstvo. Pronájem: -nemovitosti.

Hlavní činností společnosti InterCora, spol. s r.o. je realitní a developerská činnost pro maloobchodní nemovitosti. Společnost vystupuje jako investor a developer, provádí nákup pozemků, následně vývoj projektů, zajistí územní a stavební povolení. Součástí realizace projektu je i samotná výstavba objektu. Následuje buď prodej pozemků včetně ...

Realitní kancelář. Byty: - prodej - pronájem Domy a rekreační objekty: - prodej - pronájem Komerční prostory: - prodej - pronájem

Realitní a komerční kancelář. Zprostředkování, prodej, nákup: - nemovitosti, domy, domky, byty, pozemky -pronájem byty, obchody, kanceláře. Znalecké posudky, konzultace. Správa cizího nemovitého majetku.

Realitní kancelář: - zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí

Předmětem podnikání společnosti jsou následující živnosti: - činnost realitní kanceláře - inženýrská činnost v investiční výstavbě - oceňování majetku pro věci nemovité provádění veřejných dražeb - zprostředkovatelská činnost v oblasti prodeje a koupě zboží - činnost reklamní agentury.

Integrovaný systém parkování v Hradci Králové: - systémové řešení parkovacího problému - organizace podmínek - parkování v centru města - zklidnění dopravy v centru - parkovací domy - využívání pro krátkodobé, dlouhodobé i noční parkování - v centrální oblasti dojde k uvolnění ulic od hustě zaparkovaných automobilů pro pěší a ...

Realitní kancelář REA. Kompletní realitní servis, prodej, koupě, pronájem: -domy -byty -pozemky -chalupy -chaty -nebytové prostory.

Realitní kancelář - kompletní služby na trhu s nemovitostmi. Koupě, prodej, výměna a pronájem bytů a nemovitostí. Byty a rodinné domy lokalita Liberecko, Jablonecko a širší okolí. Tržní odhady bytů a nemovitostí, finanční poradenství.

Zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitosti.