O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Prodej a pronájem - byty - domy - nebytové prostory Soudní znalci pro ocenění nemovitosti

Herna, kasino, sázková kancelář. od 20.02.2015 do 19.02.2025

Investiční činnost Pronájem - nemovitosti - byty Pronájem - nebytové prostory Odstraňování staveb Stavební činnost - novostavby - rekonstrukce - komplexní zajištění (HSV i PSV)

Vedení daňového přiznání Finanční poradenství Vedení účetnictví - vedení mzdové agendy - vedení daňové evidence Poskytování - pojištění osob, majetku, motorových vozidel, ... - cestovní pojištění, ... Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - pozemky Prodej a pronájem - nebytové ...

Prodej a pronájem - rodinné domy - byty Prodej a pronájem - sklady - výrobní prostory - kanceláře - obchodní prostory

Realitní kancelář - nákup - prodej - zprostředkování včetně právního servisu - nemovitosti

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 09.01.2013 do 08.01.2018

Dodávka - sekční garážová vrata Dodávka - žaluzie - sítě proti hmyzu Realitní činnost Dodávka - plastová okna a dveře - parapety

Zprostředkování prodeje a koupě nemovitosti

Nákup, prodej, pronájem: -byty, nemovitosti, pozemky. Služby: -možnost on-line zadávání poptávky nabídky objektů k pronájmu i prodeji -objednávky prohlídek objektů. Více než 50 vývěsek po Jihočeském kraji.

Pravidelné úklidy bytů a firem - úklidy novostaveb po malířích atd.. - předvánoční a jarní gruntování - mytí oken i ze závěsu - čištění koberců a sedacích souprav - čištění párou.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Poskytování technických ...

Realitní kancelář: -nemovitosti -převod, pronájem a výměna bytů -rodinné domy -rekreační objekty, chaty, chalupy -byty OV (osobní vlastnictví) -bytové domy -komerce, garáže -stavební pozemky -sady, orná půda -lesy, zahrady -aktivní vyhledávání realit pro zájemce -právní poradenství -zajistění financování.

Bezpečnostní služby - ostraha - poštovní a doručovací služby Kurýrní služby Prodej - výrobní společnosti - poliklinikypronájem - nemovitosti Správa - bytové a nebytové prostory Prodej - stavební materiál

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Zprostředkování - prodej, pronájem. - nemovitosti. Přerušená živnost prozatím do 01/2018.

Pronájem - nebytové prostory, haly, sály a učebny včetně zajištění souvisejících služeb

Realitní kancelář Realitní kancelář

Služby: -pronájem nemovitostí, bytů. POWERMED - Vysavače se saparátorem Multi-funkční systém se samočistícím separátorem POWERMED GOLD EDITION "antialergický systém pro zdravý domov"