O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Prodej, distribuce, služby: -potraviny -drogerie -byty, chalupy -kancelářské prostory. Balené potraviny: -rýže -cukr -olej - slunečnicový olej. Prodej, pronájem bytů přímo od majitele.

Pronájem: - nebytové prostory pro komerční využití - k dispozici jsou výrobní, skladové a administrativní prostory.

Realitní kancelář. Nákup a prodej nemovitostí Zabezpečení správy nemovitostí. Poradenství: -ekonomické -organizační.

Realitní kancelář: -prodej a výměna bytů -pronájem -výkupy -rodinné domy -pozemky -objekty. Financování koupě nemovitostí.

Pronájem vlastních nemovitostí a nebytových prostor.

Služby: -pořádání seminářů pro úředníky -pořádání školení, reklamní dovednosti -pronájem kanceláří, školících prostor, učeben. Pobočka: -Jeseniova 1045/33, 130 00 PRAHA 3.

Komplexní procesy při expanzi vaší společnosti. Vyhledáme vhodné prostory a zajistíme stěhování vašich stávajících poboček. Prodáme, či pronajmeme vaši nemovitost.

Realitní činnost: -kompletní služby v oblasti zprostředkování prodeje, pronájmu a nákupu nemovitostí s komplexním právním a daňovým servisem -zajištění převodu předmětné nemovitosti, včetně vyřízení všech souvisejících právních formalit -urychlení vkladů kupních smluv do katastru nemovitostí

Nabízíme realitní činnost související se zprostředkováním prodeje, pronájmu či koupě nemovitostí včetně poradenské činnosti v oblasti realit. Zajišťujeme kompletní právní servis, financování, správu nemovitostí. Individuální přístup ke klientům. Prodej: -bytů, domů -komerčních objektů -rekreačních objektů -pozemků. Pronájem: -bytů, ...

Výroba ukončena -možnost pronájmu halových prostor

Realitní kancelář - byty - domy - pozemky - chalupy

Pronájem: - karavany Chorvatsko a Slovensko.

Centrum profesionálních služeb Nabídka nebytových prostor Bazar Spálená hospoda.

Realitní kancelář Real-Net poskytuje komplexní služby na trhu s nemovitostmi. Obstaráme za Vás vše potřebné pro úspěšný prodej, pronájem i nákup nemovitosti. Výkupy, financování, odhady, přiznání.

Pronájem společenského sálu a restaurace Sklářský dvůr Huť u Jablonce nad Nisou

Vedení účetní agendy, nákup a prodej, propagační a reklamní činnost, pronájem (učebny, PC), technicko - administrativní práce, zprostředkování obchodu a služeb.

Relax Resort Desná Výstavba, prodej, pronájem horských apartmánů v Jeseníku: - pro rekreaci i trvalé bydlení - turisticky atraktivní lokalita - energeticky úsporné domy - moderní interiér - areál se správcem - lyžování, cykloturistika - lázně, turistika.

Služby: -pronájem nemovitostí, SKLADY

UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ **** - designové ubytování v centru Pardubic. Online rezervace na našem webu SKLEP MANDRAGORA - je zcela netradiční designový prostor v suterénu ideální pro Vaše soukromé oslavy, svatby, školení, firemní večírky, ochutnávky vín…atd. Sklep má základní tři části. První je větší vstupní chodba ideální právě na rautové stoly či ...

Zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí. Zajištění kompletního právního a finančního servisu.

Pronájem: - haly - sklady - garáže - skladovací prostory - kanceláře.

Pronájem místností pro firemní a soukromé akce. Školení, prezentace, pracovní setkání, porady, tiskovky, dražby atd.

Kompletní konzultační služby v souvislostí s prodejem, koupí, pronájmem či nájmem nemovitostí Rychlá a bezplatná prezentace nemovitostí na placených realitních serverech v ČR a v zahraničí Konzultace při stanovení ceny prodeje a pronájmu. Posouzení cen nemovitostí včetně znaleckého posudku a odhadu Poradenství při uzavírání veškerých typů ...

Obchodní, kancelářské prostory k pronájmu.