O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Centrum Viktoria: -wellness centrum (solárium, biostimulátor, Power Plate, Slim Up, studio Bootcamp) -aktraktivní sportoviště (beach volejbal, squash, tenis, bowling...) -restaurace -bussiness centrum.

Stavební společnost. Práce: -veškeré stavební -malířské a natěračské -renovace koupelen (zděné, ABITIBI) -zateplování budov -interiérové úpravy, obklady -výkopové práce -pokládka dlažby. Pronájem: -prodejna -kanceláře -výrobní prostory -prodej stavebnin -dodávka stavební práce na klíč -autodoprava. Sídlo: Korunní ...

Prodej, dodávka: -střešní krytiny -stavební materiál. Oprava, rekonstrukce, výstavba: -rodinné domy -průmyslové objekty -zateplení fasád. Pronájem: -skladové prostory. Práce: -klempířské -zemní.

Výstavba: -obchodní a zábavní centrum ZLATÉ JABLKO. Provádění staveb průmyslovým způsobem. Služby: -projektová činnost ve výstavbě -inženýrská činnost ve výstavbě -zprostředkovatelská činnost v oblasti výstavby -obstaravatelská činnost v oblasti výstavby. Pronájem nebytových a bytových prostor.

Pronájem: - nebytové prostory - kanceláře.

Realitní kancelář. Zprostředkování, nákup, prodej, pronájem: - nemovitostí - rodinné domy, byty - stavební pozemky, parcely.

Realitní kancelář. Zprostředkování, nákup, prodej, pronájem: - nemovitosti - rodinné domy, byty - stavební pozemky, parcely.

Zabýváme se: - výstavba, správa a pronájem administrativních a multifunkčnich center.

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Fotografické služby -Překladatelská a tlumočnická činnost -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, ...

Pronájem: -obchodní, kancelářské a skladové prostory v areálu obchodního centra DOTEC, a.s. -úprava nabízených prostor je po dohodě možná dle zákazníkových dispozic.

Realitní společnost - vysoká kvalifikace realitních makléřů - vlastní právní a finanční oddělení - dlouhodobé zkušenosti s realitním trhem - specializace na královéhradecký a pardubický region - vlastní rozsáhlá databáze poptávajících klientů - prezentace nemovitostí na největších realitních serverech - součinnost až do úplného dokončení ...

Pronájem: -vlastní nebytové prostory v obchodních areálech na ulici Řípská a Vlárská v Brně-Slatině.

Stavební a obchodní společnost. Provádění staveb vč. inženýrských a současně správou a údržbou nemovitostí

Realitní kancelář: -pronájem, prodej: -nemovitosti -nadstandartní administrativní prostorory -pozemky.

Komerční budova. Pronájem: -nebytové, kancelářské prostory.

Nabízíme poskytnutí sídla společnosti, virtuální kanceláře, pronájmy kanceláře, prezentační místnosti.

Krytá tenisová hala: -tenisová hala na tel. 605 285 232 Ekologická likvidace vozidel: - výkup, odtah autovraků s dokladem o likvidaci zdarma! Servis pro nákladní a osobní automobily: -autoservis -mycí linka, -prodej, promazání a výměna olejů, -seřízení brzd, -geometrie a diagnostika, -pneuservis za internetové ceny, -seřízení ...

Zprostředkování pronájmu a prodeje nemovitostí jiných realitních kanceláří se zaměřením na rekreační objekty - chaty, chalupy.

Pronájem nebytových prostor. Pronájem skladových, výrobních, kancelářských, prodejních prostor a volných zpevněných ploch.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí.

Pronájem komerčních, skladovacích a administrativních prostor včetně souvisejících služeb.

Společnost s dlouhodobou tradicí v oblasti správy, prodeje a pronájmu nemovitostí. Komplexní služby správy, účetnictví, facility managementu a poradenské činnosti v oblasti realit, včetně znaleckého oceňování a autorizované činnosti ve výstavbě.