O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Činnost: -poradenství ekonomické, organizační. Obchodní činnost, zprostředkování služeb. Ubytování-ubytovací a hotelové služby. Realitní kancelář. Zprostředkování služeb v oblasti stavebnictví a zemědělství. Nákup, prodej a skladování paliv a maziv včetně jejich dovozu. Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy. Pronájem, ...

Správa, pronájem: - průmyslová zóna - kancelářské, skladovací, výrobní prostory v Havlíčkově Brodě. Developerské projekty. Development nemovitostí pro residenční a kancelářské účely. Revitalizace: - historické objekty. Rekonstrukce staveb.

Masérské, rekondiční a regenerační služby. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Mateřská škola, školka.

Pronájem: - nebytové prostory - plochy, haly, sály a učebny.

Správa a pronájem vlastních nemovitostí..

Prodej a pronájem kancelářských prostor.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí. Služby sázkové kanceláře. Sázková kancelář. Poradenství v oblasti provozování loterie.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti - rodinné domy - byty - pozemky - rekreační objekty - chaty, chalupy. Zprostředkování: - vyřízení hypotečního úvěru, hypotéky.

Restaurace s obsluhou. Obchod s motorovými vozidly. Realitní činnost. Zprostředkování obchodu s nemovitostmi a jejich pronájmu.

Realitní kancelář. Realitní služby. Reklamní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem. - nemovitosti.

Naše kancelář zajišťuje široký okruh transakcí v oblastech: - korporátní právo - obchodní právo - tuzemské i zahraniční investice - mezinárodní právní služby - zakládání společností - průmyslové vlastnictví - prodej a pronájem nemovitostí

Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Služby: - zpracování projektové dokumentace - zajištění všech potřebných povolení.

NON STOP 607 611 511 Služby: -správa, údržba a pronájem nemovitostí -vyhledávání investicí do nemovitostí, jednání s úřady -sekání trávy -úklidové služby -facility services Nabídneme Vám lepší služby a cenu než Váš současný správce. Opravy bytového domu, spravované nemovitosti. Optimalizace vytápění a spotřeby TUV. Komunikace s nájemníky ...

Pronájem: - nemovitosti. Velkoobchod: - obilí - osiv - krmivo. Zprostředkování velkoobchodu.

Námořní doprava. Správa, údržba: - vlastní nebo pronajaté nemovitosti. Pronájem: - byty.

Předmět podnikání: - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - zprostředkovatelská a obstaravatelská činnost v oblasti obchodu a služeb - pronájem a leasing movitých věcí - pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor Provozovna: - Šenovská Ostrava (Radvanice).

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, pronájem: -domy, byty -nebytové prostory -pozemky.

Realitní činnost. Nákup, prodej a pronájem nemovitostí. Služby. - provádění veřejných dražeb - znalecké posudky - veškerý právnický servis - likvidace společností - výkon správy majetku - poradenská činnost při konkurzních řízeních a insolventnosti.

Prodej a pronájem - domy - byty - rekreační objekty - pozemky Prodej a pronájem - komereční prostory

Správa, údržba: - nemovitostí. Pronájem: - nemovitosti pro komerční účely.