O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Zprostředkujeme pronájem : skladové prostory, výrobní haly, dílny, obchodní prostory, kanceláře, administrativní objekty, zpevněné plochy, domy, byty, pozemky

Odhady nemovitostí - znalecké posudky - v lokalitě Jaroměř Realitní činnost

Úvěry - hypotéky. Znalecké posudky. Poskytování: - právní servis. Prodej a pronájem: - byty - rodinné domy - pozemky - komerční prostory - garáže.

Příprava a řízení staveb investičních celků. Realitní činnost: - pozemky - komerční objekty. Stavební dozor a poradenství: - stavební a technický dozor - finanční dozor - vady a poruchy staveb, sanace - zjišťování technického stavu objektů - organizace a řízení staveb - úspory staveb - řešení problémů dodavatelů. Realizace: - ...

Stavební a znalecká kancelář: - energetický auditor, inspektor nemovitostí, stavební dozory, stavební rozpočty, soudní odhady ceny nemovitostí, nanotechnologie, stavební posudky, mykologické posudky, konzultace, expertní činnost, statik.

Realitní kancelář - zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitostí - provádění odhadů nemovitostí pro úvěrové řízení

Realitní kancelář Realitní kancelář Správa nemovitostí Inženýrská činnost

Zabýváme se stavbou řadových rodinných domů, dvojdomů a nabídkou pozemků. Nabízíme realizace inženýrských sítí.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem všech druhů nemovitostí: - prodej bytů - prodej rodinných domků - prodej pozemků - pronájem.

Naše služby: - pronájem skladů, kanceláří - pronájem volných manipulačních ploch - prodej pohonných hmot

Zaměřujeme se na realizaci bytových, komerčních a průmyslových staveb. Nabízíme nemovitosti na prodej a pronájem. Prodáváme pozemky připravené pro stavbu rodinných domů

Nabídka našich služeb zahrnuje pronájem stánků na vánočních trzích v Praze. Nabízíme prodejní místa na frekventovaných lokalitách náměstí Republiky, náměstí Míru, Tylově náměstí a Palackého náměstí.

Realitní činnost, realitní kancelář: -pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Čerpací stanice pohonných hmot.

Realitní kancelář. Správa nemovitostí.

Pronájem, správa: - vlastní nebo pronajaté nemovitosti.

Realitní kancelář - zajišťuje prodej a pronájem bytů, rodinných domů a rekreačních objektů. - nabízíme výkup nemovitostí. - kompletní právní servis, znalecký posudek a daňové přiznání.

Pronájem: - nemovitosti - byty - nebytové prostory.

Koupě, prodej a nájem plynárenských zařízení. Hornická činnost s omezením na těžbu ropy a plynu. Pronájem nemovitostí a nebytových prostor. Strojní vrtání s délkou nad 30m a vrty s délkou nad 30m. Průzkum trhu. Poradenské služby v oblasti řízení podniku.

Tržní odhady - znalecké posudky Realitní kancelář - byty - domy i rodinné - vily - pozemky - nebytové a komerční prostory - poradenství.

Společnost založena v roce 2002 zaměřená na oblast: - správa nemovitostí - komplexní správa administrativních budov.

Nakladatelská a vydavatelská činnost Pronájem nebytových prostor a pozemků Polygrafická činnost Nabídka prodeje kompletního originálního výrobního programu - KIPIK Prodej papírových trubic a tubusů z vinuté kartonáže

Realitní kancelář. Realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - nebytové prostory - kanceláře - pozemky - chaty - chalupy - rekreační objekty - průmyslové objekty.