O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Vedení účetnictví, daňové poradenství, pronájem kancelářských prostor.

Pozemky pro výstavbu - bytové prostory Pronájem - nebytové prostory

Realitní kancelář. Zprostředkování: -prodej a pronájem nemovitostí ve Zlíně a okolí. Služby: -řešení problémů s exekucí i zadluženou nemovitostí -výkup za hotové - byty, nemovitosti -zajištění veškerých dokumentů potřebných k prodeji či pronájmu dané nemovitosti -zajištění převodů družstevních bytů -vypracování kupních nebo jiných ...

Realitní kancelář. Prodej a pronájem nemovitostí. Konzultace, poradenství. Oceňování nemovitostí.

Realitní kancelář REAL: -prodej -pronájem -nákup nemovitostí.

Realitní kancelář: -prodej, nákup domů, chat, chalup -prodej, nákup, pronájem bytů, nebytových prostor.

Prodej - byty - domy - pozemky Pronájem - komerční prostory.

Správa a pronájem nemovitostí. Výroba vlhčených ubrousků. Provozovna: Průmyslová 335 468 22 Železný Brod

Developerská společnost Art&Building s.r.o. působí v segmentu realitního trhu se zaměřením na rekonstrukce a vybavení luxusních bytů. Společnost se zabývá také správou těchto objektů, finančním poradenstvím a přípravou nemovitostí k prodeji či pronájmu.

Realitní kancelář - prodej stavebních parcel na rodinné domky a byty - zajišťujeme projektovou dokumentaci pro územní řízení a stavební povolení na inženýrské sítě - zajištění posudků a geodetických služeb - pronájem nebytových prostor - oceňování nemovitostí

Nemovitosti: - výběr z naší nabídky nového bydlení nebo Vám najdeme bydlení na míru z nabídky na trhu starších nemovitostí - vykoupíme nebo zajistíme prodej Vašeho současného bydlení - zajištění kompletních realitních služeb při koupi a prodeji nemovitosti Stavby: - kompletní výstavba rodinných a bytových domů na klíč - prodej, ...

Developerská společnost: -příprava komerčních projektů nákupních center -zajišťujeme majetková vypořádání, veškerá nutná povolení a inženýrskou činnost.

Realitní kancelář: -prodej a pronájem komerčních nemovitostí a rezidencí -finanční, technický a právní servis.

Společnost RiPSS s.r.o. byla založena v roce 1993 a od té doby působí v oblasti poskytování služeb spojených zejména s nemovitostmi. Jednou ze specializovaných činností, kterými se naše společnost zabývá je i tržní oceňování majetku, nemovitostí a podniků na základě vydané koncesní listiny.

Realitní kancelář, prodej nemovitostí. Pobočka Zlín: Gahurova 5265 vedle GE MONEY v areálu Svitu

Poradenství v oblasti telekomunikačních služeb, hardware, software. Zpracování dat. Správa sítí. Pronájem nemovitostí a nebytových prostorů.

Stavební bytové družstvo (SBD). Pronájem, správa, údržba: - nemovitosti (byty, domy). Komplexní služby spojené se správou bytových a nebytových prostor. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví.

Realitní kancelář. Výkup nemovitostí. Správa a oceňování nemovitostí. Znalecké posudky. Projekční činnost. Evropské dotace a fondy.

Realitní společnost. Zprostředkování: -prodeje nemovitostí -prodeje, koupě a výměny: -byty -prodeje a pronájmu: -nebytových prostorů. Členem Evropského klubu realitních kanceláří, asociace realitních kanceláří ČR.

Nákup, prodej, pronájem: -nemovitosti -podnikatelské objekty -rodinné domy -stavební pozemky -rekreační objekty -zemědělské usedlosti -orná, lesní půda.