O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Realitní kancelář. Prodej, koupě, pronájem: -rodinné domy -byty -pozemky -komerční objekty -chaty -chalupy. Soudní znalec: -odhad nemovitostí.

KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ CENTRUM: - kulturní akce - koncerty ( vážná, jazzová, populární, folková a rocková hudby ) - divadelní představení - akce pro děti i seniory - přednášky a besedy - plesy - koncerty(vážná, jazzová, populární, folková a rocková hudba ) - divadelní představení - akce pro děti i seniory - přednášky a besedy - ...

Společnost nabízí komplexní správu nemovitostí, včetně zajištění pronájmu a prodeje bytových a nebytových jednotek, průmyslových zón, administrativních budov a parkovišť.

Pronájmu vlastních nemovitostí.

Účetnictví. Poradenství: - finančně-ekonomické - daňové - odvody, poplatky a další. Konzultace. Pronájem-kanceláře, nemovitosti.

Prodej, servis MERCEDES. Auto servis. Bosch servis. Distributor SHELL. Pronájem kancelářských prostor.

Služby: - údržba majetku města, zejména Slezské Ostravy. - údržba veřejné zeleně - údržba kanalizací - zimní údržba a čištění komunikací, parkovišť - pronájem nebytových, kancelářských prostor.

Zabývá se pronájmem vlastních komerčních objektů včetně doplňkových služeb a pronájmem garážovacích a odstavných ploch. V současné době nabízíme volné kancelářské prostory, skladovací a výrobní haly.

Služby: -realitní kancelář -prodej, pronájem nemovitostí. Sídlo: Dukelská 1832 68001 Boskovice

Zajišťujeme: -prodej, pronájem bytů, byty -rodinné domy, ostatní nemovitosti Získáte: -kompletní realitní, právní a finanční servis -garantovaní makléři, advokáti, notáři a finanční poradci.

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor s poskytováním pouze základních služeb.

Zámečnictví. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Pronájem nemovitostí včetně služeb. Ekonomické a organizační poradenství.

Provoz, pronájem vlastní nebytové prostory, tzv. Obchodní centrum TYPOS: -kanceláře -obchodní prostory.

Arcus Reality s.r.o. Realitní společnost: Prodej a pronájem -byty, bytů -domy, domů.