O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Pronájem: - kancelářské prostory - nebytové prostory, komerční prostory - sklady - výroba solární energie - fotovoltaika.

Realitní agentura. Pronájem: - kancelářské, obchodní prostory. Zprostředkování nákupu a prodeje nemovitosti.

Pronájem kancelářských a obchodních prostor. Projektování obytných prostor, stavební projekce.

Správa nemovitostí. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví a daňové evidence.

Vzdělávací středisko. Provozovatel vzdělávacího střediska, občanské sdružení Centrum rozvoje Česká Skalice, prostory pronajímá dalším organizacím, které zde pořádají svá školení, semináře, konference, kulturní, společenské a jiné aktivity. Pracovníci CRČS zajišťují pro tyto zákazníky plný servis: ubytování, stravování, technické zajištění i ...

Rozvod tepla. Realitní činnost: -nákup a prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí-byty, nebytové prostory. Správa a údržba nemovitostí. Řemeslo: -zedník -topenář -elektrikář -montáž, oprava, údržba, revize: -elektro.

Služby: - pronájem nemovitého majetku - provoz letní bobové dráhy.

Prodej, koupě: -nemovitosti, byty. Pronájem: -byty, domy, nebytové prostory. Správa, údržba: -bytový a nebytový fond. Realitní služby.

EASTGATE. Administrativní prostory, kanceláře, prostory k pronájmu. Sestává ze tří samostatných objektů - X, Y a Z. Objekt X je dominantní v křižovatce ulic Tuřanka a Řipská. V přízemí bude umístěn supermarket o prodejní ploše cca 800m2 a nad ním budou prostory pro služby a administrativu. Čtyřpodlažní objekt Y, umístěný podél ulice ...

Realitní kancelář: - správa, - prodej nemovitosti.

Pronájem nebytových a kancelářských prostor.

Nabízíme kompletní realitní činnost, prodej, pronájem, převod všech bytů a vlastnictví. Prodej, pronájem a odhady nemovitostí.

Realitní kancelář. Služby: - rychlý odkup nemovitostí - zprostředkování prodeje a pronájmu Vaší nemovitosti - rychlý hypoteční servis - zprostředkování prodeje obchodních společností - spolehlivý právní servis - profesionální inzerce Vašich nabídek.

Služby, pronájem: -nebytové prostory.

Pronájem vlastních nemovitostí, právní a účetní činnosti a revize.

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor