O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Realitní a znalecká kancelář se zaměřením na kompletní služby při prodeji nemovitostí - právní poradenství v dané oblasti - příprava smluvních dokumentů - tržní odhady nemovitostí - znalecké posudky - posudky pro insolvenční řízení - posudky pro exekuční řízení Jsme na realitním trhu v ČR již více než 17 roků.

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, pronájem: -nemovitosti -byty, domy, pozemky, garáže.

Činnost: - pronájem vlastních nemovitostí

Zprostředkujeme : prodej a pronájem nemovitostí, pozemků činžovních domů, vil, bytů, kanceláří a skladů. Zajistíme právní servis. Praha a Střední Čechy.

Realitní kancelář: - pronájem kanceláří, skladů. Kancelář: - Vinařického 940/20, Ostrava - Přívoz.

Pronájem kanceláří a nebytových prostor.

Nabídka volnočasových aktivit pro děti i dospělé. Zájmová činnost: - cvičení pro ženy a dívky - kurzy francouzštiny - kondiční cvičení pro seniorky - letecko-modelářský kroužek - pěvecký sbor - střelecký kroužek - divadlo Pronájem prostor pro komerční využití: -velký sál s kapacitou až 200 osob -malý sál s kapacitou 50 osob ...

Pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor.

Realitní kancelář. Prodej, koupě, správa, odhady: -nemovitosti.

Realitní a znalecká kancelář. Služby: - kompletní zajišťování nemovitostí - znalecké odhady i pozemky - hypoteční a komerční úvěry - pronájmy nemovitostí - správa nemovitostí (činžovní domy). Provozovna: U Koruny 1173/3 500 02 Hradec Králové - Pražské Předměstí

Realitní služby, prodej, pronájem: -byty, rodinné domy, chaty, chalupy -kancelářské prostory, skladovací prostory, obchodní prostory -pozemky, stavební parcely.

Pronájem nebytových prostor. Silniční motorová doprava nákladní.

Realitní kancelář. Kompletní služby v oblasti nemovitostí: -servisní společnost poskytující svým klientům -dražby. Hlavní sídlo: TAXETT sevice, s.r.o. Michalské náměstí 470 Ostrava-Michálkovice 715 00 Ostrava - město Tel.: 596 230 099

Realitní kancelář. Nabídka prodej, pronájem: -byty -domy -chaty -chalupy -rekreační chalupy -pozemky -nebytové prostory.

Realitní kancelář. Síť realitních kanceláří TANA již 15 let zajišťuje obstarání či zprostředkování prodeje, nákupu a pronájmu nemovitostí i družstevních bytů. V nabídce sítě realitních kanceáří TANA si můžete vybrat z více jak 1250 exkluzivně svěřených nemovitostí.

Realitní kancelář: -pronájem, prodej: -byty, chaty, stavební pozemky, obchodní, kancelářské, skladovací prostory -odhady nemovitostí.

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí.

Prodej, pronájem, správa, oceňování: -nemovitosti.