O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Soudní znalec, znalecké posudky, odhady: - nemovitostí - tržní ceny nemovitostí. Realitní kancelář: - oceňování rodinné domy byty bytové domy provozní stavby rekreační objekty pozemky komunikace haly, budovy.

Realitní společnost České spořitelny působí na území celé České republiky a nabízí klientům komplexní řešení jejich potřeb souvisejících s pořízením, prodejem nebo nájmem nemovitosti. Zajistí prodej jak developerského projektu, tak i stávajícího objektu, najde byt či dům podle přání a potřeb zákazníka.

Divize pohledávek: - inkaso pohledávek - řešení pohledávek z konkurzů a likvidací - řešení bankovních pohledávek - exekuční řešení pohledávek - právní zastoupení věřitele. Divize obchodní: - poradenská činnost při řízení pohledávek - tržní ocenění pohledávek a zjišťování bonity dlužníka - nákup a prodej pohledávek - ...

PRONÁJMY STUDENTŮM VŠ - LOKALITA PRAHA PROVÁDĚNÍ STAVEB JEJICH ZMĚN A ODSTRAŇOVÁNÍ

Realitní kancelář: -zajištění kompletního právního servisu. Prodej domů, bytů, pozemků, komerčních objektů.

Realitní kancelář v Praze, poskytuje služby v oblasti prodeje bytů, domů, pozemků, komerčních prostor, dále služby developerům a hypoteční poradenství, již od roku 1999. GENERAL ESTATE je obchodní značka, která vznikla za účelem sdružení profesionálních realitních makléřů.  Umožňuje realitním makléřům ponechat si svobodu podnikání a přitom čerpat ...

Služby: -kompletní realitní služby na trhu s nemovitostmi. Prodej a pronájem domů, bytů, pozemků, nebytových prostor.

Nabízíme komplexní realitní služby v oblasti prodeje, pronájmu nemovitostí.

Výrobní oděvní družstvo. Výroba, maloobchod, prodej: dámské oděvy, pronájem nebytových prostor

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: - nemovitosti - domy, byty, pozemky, komerční prostory, chaty, novostavby. Výkup nemovitostí za hotové. Výměny bytů. Sídlo společnosti: - Hasičská 930/53, Ostrava - Hrabůvka.

Zabýváme se stavební činností, akustickými izolacemi, pronájmem nebytových prostor

Tana - realitní kancelář. Prodej, pronájem nemovitostí.

Realitní kancelář. Prodej,pronájem,výměna: -byty a domy v Brně

Pobočka. Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -nemovitostí.

Služby: - pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Výstavba: - pozemní stavby - rekonstrukce staveb. Tepelné izolace průmyslové. Hydroizolace. Komplexní dodávka šikmých střech. Pokrývačské a stavebně klempířské práce. Pronájem nemovitostí.

Odkup a správa pohledávek a majetku. Cestovní kancelář. Realitní kancelář.

Patříme mezi přední světové společnosti, působí v 35 zemích, specializuje se na pronájem: - kancelářských - obchodních - skladových prostor v České i Slovenské republice. Poskytujeme kompletní služby nájemcům, developerům i investorům. Služby: - zprostředkování pronájmu - poradenství - korporátní financování - korporátní ...