O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Realitní agentura. Zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí.

Služby: - pronájem nemovitostí a nabídka služeb spojených s pronájmem.

Realitní kancelář: - prodej nemovitostí - pronájem nemovitostí - výměna bytů - správa všech druhů Vašich nemovitostí.

Realitní kancelář Nové bydlení Realitní kancelář: - prodej a pronájem nemovitostí - bezplatné finanční poradenstí - odhady cen nemovitostí - právní servis - realitní poradenství.

Pronájem obchodních ploch, prodej zboží spotřebitelům.

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

Realitní kancelář, komplexní služby: -právní služby -veškeré smlouvy k nemovitostem -poradenství, konzultace - ZDARMA -finanční služby - zajišťujeme půjčky, úvěry, hypotéky (úzká spolupráce s Českou spořitelnou) -katastr -znalecké posudky -výkup nemovitostí i zadlužených -výstavba nových rodinných domů.

Firma HELP reality s.r.o. se specializuje výhradně na obchodování s nemovitostmi. V Brně a okolí zprostředkovává prodej a pronájem všech typů nemovitostí již více než 16 let. Vzhledem k obratu se na ni vztahuje zákonná povinnost být plátcem daně z přidané hodnoty (DPH). Zaměstnanci firmy jsou odborníky v oboru obchodování s nemovitostmi a ...

Malé obchodní centrum: -pronájem kancelářských, obchodních prostor -pronájem parkovacích míst.

Úklidové služby pro firmy: -pravidelný úklid -postavební úklid nebo po malířích -mytí oken i za pomoci horolezecké techniky -servisní a dodavatelský úklid -čištění oken, koberců, čalouněného nábytku -čištění žaluzíí, praní prádla. Byt a dům: -pravidelný úklid -generální úklid -speciální služby. Dezinfekce, ...

Pronájem luxusních bytů v Hradci Králové na Starém městě: - 23 nově zrekonstruovaných a moderně vybavených apartmánů - internet, satelit, společná prádelna.

Realitní kancelář: - zprostředkování koupě, prodeje, pronájmu, převodů nemovitostí.

Služby v oblasti realit: -prodej bytů -prodej rodinných domů -prodej pozemků -pronájem nemovitostí -developerské služby -zajištění vypracování smluvní dokumentace -zajištění úschovy finančních prostředků -vyřízení hypotéčních úvěrů -možnost zastupování před katastrálním úřadem. - výkupy nemovitostí - odhady pro ...

Konsultační společnost v oblasti nemovitostí infrastruktury a investiční výstavby.

Činnost: - prodej sportovní oblečení - doplňky, boty - deštníky - dětské kočárky - prodej elektroniky - servis elektroniky - realitní činnost - správa nemovitostí nejen v Praze, ale i po celé republice - spedice - montáž elektroniky z kitů.

Bytová a realitní kancelář. OSTRAVA a okolí. Komplexní služby, evidence, poradenství zdarma. Prodeje, koupě, převody: - byty-družstevní, v osobním vlastnictví - nemovitosti-chaty, rodinné domy, pozemky. Výměna: - byty. Pronájem: - byty, nebytové prostory. Certifikovaný realitní makléř.

Certifikovaná realitní kancelář. Realitní činnost - reality. Výkup, koupě, prodej, nájem a pronájem, zprostředkování a výměna nemovitostí, poradenství: -nemovitosti -rodinné domy, budovy k bydlení, byty -garáže, sklady, skladovací prostory -chaty, chalupy, pozemky -kanceláře, firemní prostory -komerční objekty ...

Naše služby: - správa a pronájem nemovitostí

Castingová, herecká a komparsní agentura - multimediální databáze. Realizace castingů na klíč ve vlastních studiích, pronájem ateliérů a zajištění produkční činnosti. Společnost je pokračovatelem původního barrandovského hereckého rejstříku.

Specialisté na pronájem a prodej průmyslových a skladových objektů. Kompletní služby v oblasti pronájmů a prodejů všech nemovitostí - byty, kanceláře, obchody, pozemky, se specializací na skladové a průmyslové objekty. Pronájem: - skladovací a výrobní plochy v Praze a okolí - kancelářské, nebytové a obchodní prostory.