O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Služby: -vedení účetnictví -pronájem bytové a nebytové prostory.

Služby: - pronájem a správa vlastních nemovitostí.

Pronájem: -kancelářské a skladovací prostory.

Pronájem a správa: -vlastní nemovitý majetek. Developerská činnost. Realizace: stavby průmyslových objektů, skladových hal přímo „na míru“ klienta.

Zprostředkování obchodu a služeb. Organizační a ekonom. poradci. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Realitní činnost.

Pronájem, servis: - výherní hrací automaty - videoautomaty - elektronické šipky - kulečníky - biliáry. Bezhotovostní vybavení heren. Zabezpečení objektů a herních automatů. Konzultační a poradenská činnost v oblasti provozu hracích automatů. Výroba: - truhlářská - kulečníky, biliáry - zámečnická - barové stoličky - osvětlení ...

Správa a provoz obchodního centra HANÁ a nákupního parku HANÁ v Olomouci.

Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje, koupě, pronájmu -rodinné domy, byty, komerční objekty, garáže, chalupy, chaty, pozemky, lesy, rekreační zařízení -zprostředkování výměny bytů -poradenská činnost při nákupu, prodeji nemovitosti.

Realitní kancelář. Prodej: - byty - domy - chaty - chalupy - rekreační chalupy - pozemky Pronájem: - byty - domy.

Realitní činnost: -prodej a pronájem nemovitostí, byty, domy, pozemky. Právní služby advokátní kanceláře: -předkupní a kupní smlouva -smlouvu o převodu práv a povinností člena družstva -advokátní úschova -ověření podpisů -návrh na vklad do katastru nemovitostí. Služby geodeta: -zaměření pozemků a geometrický plán, oceňování ...

Realitní kancelář, realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: - byty, rodinné domy - nebytové prostory, kanceláře - pozemky, chaty, chalupy - rekreační a průmyslové objekty. Příprava a řízeni stavebních projektů. Prodej a investice v oblasti nemovitostí.

Nabízíme: - non-stop parkování u letiště Praha-Ruzyně.

Pronájem a dlouhodobý pronájem nebytových prostor v arálu Lužec nad Vltavou, který je vhodný především pro skladování či výrobu.

Obchodně - zprostředkovatelská činnost. Poradenství: -ekonomické, organizační. Realitní kancelář: -pronájem nemovitosti, bytové i nebytové prostory.

Prodej, pronájem: - nemovitosti bez provize.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -nemovitosti. -pozemky.

Pronájem rekreačních objektů (chat).

Realitní kancelář. Zprostředkování prodeje, pronájem: -byty -rodinné domy, domky -pozemky -úvěry -hypotéky -nemovitosti -pronájmy.

Autodoprava: -silniční motorová doprava -AVIA-náklady do 3 tun, hydraulické čelo -sklápěč, valník -LIAZ 110 valník, hydraulická ruka do 8 tun. Pronájem nebytových prostor.