O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti: - rodinné domy - byty - pozemky - kancelářské prostory.

Realitní činnost, kancelář: - prodej rodinných domů, bytů, pronájmy komerčních prostor a kanceláří.

Stavební činnost: - stavební práce a demolice - projekce - rozpočty staveb. Znalecká činnost: - ceny a odhady nemovitostí - znalecké posudky - odborné posudky. Pronájem: - kanceláře - obchody - skladovací prostory.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti: - rodinné domy - byty - pozemky - kancelářské prostory.

Pronájem, správa, údržba: - nemovitost - bytové a nebytové prostory: - kanceláře, výrobní prostory, sklady - pozemky. Služby: - základní reklamní servis.

Služby: - pronájem a správa - vlastní nemovitosti: - kancelářské prostory, kanceláře.

Služby: -pronájem kanceláří -pronájem obchodů.

Pronájem - nemovitosti kanceláře, sklady, výrobní dílny.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Pronájem, správa: - vlastní nemovitosti. Pronájem: - byty a nebytové prostory.

Pronájem - učebny - fotoateliéry Vzdělávací institutpořádání - kurzy - semináře.

Velkosklad - maziva Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory Nákup a prodej - paliva - maziva - cement Velkosklad - cement Developerská činnost.

Realitní kancelář: - prodej, pronájem byty, komerční reality, pozemky, hotely - správa a údržba nemovitostí převážně v Brně. - prodej a pronájem rekrečních chalup, chat a domů, prodej pozemků pro jejich výstavbu na Vysočině v Křižánkách a okolí.

Mrazírny. Sklad, prodej CASH&CARRY : - hluboce zmražené potraviny. Pronájem: - chladírenských, mrazírenských a suchých skladů.

Ekonomické poradenství Vedení - účetnictví Pronájem - kancelářské prostory.

Natěračské práce Malířské práce Elektrikářské práce Topenářské práce Poskytování - finanční poradenství Výroba - kuchyně na míru Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - vily - pozemky Prodej a pronájem - komerční objekty - komerční prostory Stavba - rodinné domy na klíč Vodoinstalatérské práce.

Komplexní realitní služby, realitní kancelář: - pronájem - vyhledání vhodné nemovitosti - stanovení tržní ceny - vypracování a úschova kupních smluv.

První česká společnost, která se specializuje na nabídku komplexních služeb v oblasti zprostředkování nájmů vybraných nemovitostí v Brně, s následnou dlouhodobou péči o své klienty. Jsme připraveni stát se pronajímatelům partnerem při správě jejich nemovitosti. Nejsme realitní kancelář, pro kterou zprostředkováním pronájmu nemovitosti zájem o ...

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí, provoz OD Vágner.

Finanční poradenství. Výstavba, prodej, pronájem: - rodinné a bytové domy.

Nákup, prodej, pronájem: - nemovitosti - byty - rodinné domy - chaty, chalupy - pozemky - komerční prostory.

Realitní kancelář Reklamní agentura Marketing Vydavatelství a nakladatelství.

Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory Realitní poradenství.

Realitní činost, prodej bytů. Bytová výstavba.

Reality, pronájmy, prodeje, výkupy nemovitostí, prohlášení vlastníků bytových domů apod. Exekuce, oddlužení nemovitostí, dražby, insolvence. Dále zajišťujeme právní servis, poradenství při prodeji a konzultace.