O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Realitní kancelář Brno. Prodej bytů 1+1 (1+kk) 2+1 (2+kk) 3+1 (3+kk) 4+1 (4+kk) a větší Domů Prodej Pronájem Komerce Prostory Objekty Hotely a restaurace Pronájem bytů 1+1 (1+kk) 2+1 (2+kk) 3+1 (3+kk) 4+1 (4+kk) a větší Pozemky.

Organizace - veřejné služby Zprostředkování - prodej a nákup nemovitostí.

Prodej - byty - rodinné domy. Prodej: - komerční prostory Inženýrská činnost Projekční kancelář.

Pronájem: - nemovitosti - byty - nebytové prostory. Správa vlastního majetku.

Sídlo. Sídlo: -distribuce elektřiny -obchodní činnost -obchod s pohledávkami -pronájem rekreačních objektů -zdravotní výroba. Provozovna severní čechy: MC Invest, a.s. U Nisy 178 463 31 Chrastava Tel. 482725559 Fax: 485143315 Kontaktní osoba: Danuše Husáková e-mail: elitexserv@mcinvest.cz Provozovna Praha: MC Invest, ...

Realitní makléř, obchod s realitami.

Pronájem: -luxusní byty ve vilové čtvrti města Brna -kancelářské, skladové a drobné výrobní prostory.

Prodej, koupě, pronájem: - nemovitosti Vyškovsko, Brněnsko a Prostějovsko.

Realitní kancelář, reality, prodej, pronájem nemovitostí. Naše realitní kancelář zprostředkuje prodej i pronájem Vaší nemovitosti. Nabízíme komplexní servis se specializací na byty, domy, rekreační objekty, pozemky v lokalitě Brno a Jihomoravský kraj. Investice do realit a poradenství zahraniční klientele.

Úvěry - hypotéky. Znalecké posudky. Poskytování: - právní servis. Prodej a pronájem: - byty - rodinné domy - pozemky - komerční prostory - garáže.

Příprava a řízení staveb investičních celků. Realitní činnost: - pozemky - komerční objekty. Stavební dozor a poradenství: - stavební a technický dozor - finanční dozor - vady a poruchy staveb, sanace - zjišťování technického stavu objektů - organizace a řízení staveb - úspory staveb - řešení problémů dodavatelů. Realizace: - ...

Pronájem: - nemovitosti - byty - nebytové prostory.

Developerská činnost. Prodej, pronájem: - byty - kanceláře. Investiční činnost ve výstavbě.

Prodej a pronájem - byty - domy - rekreační objekty.

Vedení: - účetnictví. Realitní činnost: - bytové prostory - nebytové prostory. Správa nemovitostí.

Developerská společnost: -příprava komerčních projektů nákupních center -zajišťujeme majetková vypořádání, veškerá nutná povolení a inženýrskou činnost.

Realitní a poradenská společnost. Služby: -realitní a poradenské služby - zprostředkování franchisových licencí a vývoj franchisových systémů.

Realitní kancelář, kompletní realitní servis: -zprostředkování prodeje byty, rodinné domy, pozemky -odhady nemovitostí -právní a finanční poradenství v oblasti nemovitostí -hypotéky, úvěry ze stavebního spoření -developerské projekty.