O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Pronájem vlastních nebytových prostor – výrobních, skladů, kancelářských a prodejních ploch, garáží, parkovacích a ostatních venkovních ploch - Zlín, Luhačovice a Brno Sídlo firmy: MANAG správní, a.s. Kaštanová 489/34 Brněnské Ivanovice Brno

Realitní makléř Prodej, pronájem - domy, byty - pozemky - chalupy

Seznamovací, turistické lety. Pronájem letadel. Stanování na letišti. Zajištění ubytování pronájem areálu. Pořádání kulturních akcí.

Výstavba: -obchodní a zábavní centrum ZLATÉ JABLKO. Provádění staveb průmyslovým způsobem. Služby: -projektová činnost ve výstavbě -inženýrská činnost ve výstavbě -zprostředkovatelská činnost v oblasti výstavby -obstaravatelská činnost v oblasti výstavby. Pronájem nebytových a bytových prostor.

Realitní kancelář. Zprostředkování, nákup, prodej, pronájem: - nemovitostí - rodinné domy, byty - stavební pozemky, parcely.

Realitní kancelář. Zprostředkování, nákup, prodej, pronájem: - nemovitosti - rodinné domy, byty - stavební pozemky, parcely.

Pronájem, správa: -nebytové prostory. Poradenství: -organizační -ekonomické. Služby: -vymáhání pohledávek.

Předmět podnikání: - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - zprostředkovatelská a obstaravatelská činnost v oblasti obchodu a služeb - pronájem a leasing movitých věcí - pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor Provozovna: - Šenovská Ostrava (Radvanice).

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, pronájem: -domy, byty -nebytové prostory -pozemky.

Správa, pronájem: - nebytové prostory - vlastní nemovitosti - nebytové prostory. Ubytování. Baťovy koleje.

Realitní a inženýrská kancelář Prodej, koupě, pronájem: -rodinné domy -komerční objekty -byty -chaty -pozemky Služby: -oceňování nemovitostí -architektonické návrhy -technický dozor stavby Účetnictví.

Pronájem, správa: -nebytové prostory -vlastní nemovitosti.

Realitní kancelář. Zprostředkování: -prodej a pronájem nemovitostí ve Zlíně a okolí. Služby: -řešení problémů s exekucí i zadluženou nemovitostí -výkup za hotové - byty, nemovitosti -zajištění veškerých dokumentů potřebných k prodeji či pronájmu dané nemovitosti -zajištění převodů družstevních bytů -vypracování kupních nebo jiných ...

Realitní a bytová agentura. Realitní kancelář. Nákup, prodej, k oupě, pronájem: -nemovitosti: -byty, domy, kanceláře, nebytové prostory, chaty, zahrady, garáže, průmyslové objekty. -znalecké posudky.

Společnost nabízí komplexní správu nemovitostí, včetně zajištění pronájmu a prodeje bytových a nebytových jednotek, průmyslových zón, administrativních budov a parkovišť.

Pronájem, správa: -byty, bytové prostory -částečně nebytové prostory.

Pronájem, správa: - vlastní nemovitosti na adrese Zlín, Kvítková 4703 - nebytové prostory v centru Zlína: - prodejní plochy - kancelářské prostory od 15-30 metrů čtverečních.

Služby: -pronájem nebytových prostor Zlín-Prštné, Nábřeží 578 tel.:577213041.

Realitní činnost. Nákup, prodej, pronájem: -nemovitosti (byty, kanceláře, průmyslové objekty, atd.) -hypotéky, finanční služby v oblasti nemovitostí.

Pronájem, správa: - vlastní nemovitosti - nebytové prostory.

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, pronájem: -nemovitosti -byty, domy, pozemky, garáže.