Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Realitní kancelář. Síť realitních kanceláří TANA již 15 let zajišťuje obstarání či zprostředkování prodeje, nákupu a pronájmu nemovitostí i družstevních bytů. V nabídce sítě realitních kanceáří TANA si můžete vybrat z více jak 1250 exkluzivně svěřených nemovitostí.

Realitní kancelář. Držitel certifikátu ISO 9001 - 2000 DVŮR KRÁLOVÉ n.L. Palackého 741 tel./fax:499622522, 499622883, 499622257 info@tana.cz HRADEC KRÁLOVÉ Karla IV. 430 tel./fax:495214574, 495213915 hradec.kralove@tana.cz TRUTNOV - sídlo firmy Svatojánské nám. 46 tel./fax:499814595, 499814596 trutnov@tana.cz TURNOV Hluboká ...

Realitní činnost: - prodej, pronájem všech druhů nemovitostí - byty - rodinné domy, vily - chaty, chalupy - garáže - nebytové prostory - obchodní prostory - kanceláře - pozemky - zahrady.

Síť realitních kanceláří TANA již 15 let zajišťuje obstarání či zprostředkování prodeje, nákupu a pronájmu nemovitostí i družstevních bytů. V nabídce sítě realitních kanceáří TANA si můžete vybrat z více jak 1250 exkluzivně svěřených nemovitostí.

Naše realitní kancelář Trend-Reality poskytuje poradenské a zprostředkovatelské služby v oblasti nemovitostí. Zprostředkování prodeje, nájmu a koupě nemovitostí: - rodinné domy - byty - pozemky - rekreační objekty - poštovní ceniny. Dále provádíme: - zajištění inzerce a foto inzerce nemovitostí - vypracování odborných vyjádření k ...

Realitní kancelář Realitní kancelář Městské bytové družstvo

Realitní kancelář s celosvětovým renomé specializující se na luxusní domy, vily a byty. Zajistíme kupní ceny a vedeme proces prodeje. Ušetříme Vám čas i nervy s hledáním vhodného kupce a se stanovováním tržní hodnoty nemovitosti. Naše nabídka je ozvláštněna přepychovými jachtami.

Prodej a pronájem: - bytů - domů - pozemků Prodej a pronájem kanceláří.

Služby v oboru geodézie a kartokgrafie a také kompletní činností v oblasti zprostředkování prodeje a nákupu realit.

Poradenství v oblasti realit, realitního a finančního trhu.

Služby: -realitní kancelář

Realitní kancelář: -zprostředkování koupě a pronájmu nemovitostí -správa a údržba nemovitostí -poskytování podnikatelského, finančního a organizačního poradenství.

Naše služby: - realitní, technická kancelář - správa a údržba nemovitostí.

-Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Zprostředkování obchodu a služeb

Služby - realitní kancelář Prodej, pronájem - byty - chaty a chalupy - rodinné domy a vily - pozemky

Realitní a developerská společnost. Služby: -prodej nemovitostí. -developerské projekty.