Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Cvičení, péče o tělo, hubnutí. LEKCE FITBOX Lekce Total body training Lekce TRX LEKCE BOSSU LEKCE POWER YOGA LEKCE BŘICHO/POZADÍ LEKCE BOSSU BŘICHO/POZADÍ FITBOX FLEX IT! Hubni a tvaruj Kruhový trénink NIKE DYNAMIC TRAINING Pilates SCHWINN CYCLING TABATA TRAINING TOTAL BODY TRAINING TRX Hubnutí Novinka v Brně – Lymfit 3v1.

REALITNÍ KANCELÁŘ: - služby v oblasti pronájmu, koupě a prodeje nemovitostí ČINNOST ORGANIZAČNÍCH PORADCŮ: - org. služby v oblasti řízení realitních projektů - org. služby v oblasti řízení stavebních projektů - org. služby pro investory - org. služby pro stavebníky - org. služby pro stavební firmy.

Dovolte, abychom se Vám krátce představili. Oba jsme posledních sedm let pracovali pro realitní kanceláře. Nyní nastal čas, kdy jsme se rozhodli využít nabytých znalostí a zkušeností, osamostatnit se a začít si budovat vlastní „ZNAČKU“. Tu chceme založit zejména na takových hodnotách, jako je spolehlivost, důslednost a poctivost ve vztahu k našim ...

Malířské, natěračské práce a malby: -kanceláře, byty, balkóny, společenské prostory atd... Nátěry: -okna, zábradlí, střechy, ploty atd... -vchodové dveře Práce instalatérské a topenářské Práce zednické Práce pokrývačské a klempířské

Prodej: - stavebniny Realitní služby.

Realitní kancelář. Správa a údržba nemovitostí. Služby: - ekonomické a organizační poradenství. Stavební práce. Inženýrské služby.

Nabídka založení společnosti s ručením omezeným na míru.

Realitní makléř Prodej a pronájem - byty - domy - pozemky - nebytové prostory

RK pro komerční i nekomerční objekty. Pronájem a prodej skladů, výrobních, kancelářských a obchodních prostor, komerčních stavebních pozemků a zpevněných ploch.

Realitní kancelář Realitní činnost, prodej, pronájem - byty - rodinné domy - chaty - pozemky

Služby: -správa majetku -oceňování majetku -investiční služby -realitní činnost -finanční poradenství -projektový management

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Služby: - realitní činnost - správa nemovitostí - účetnictví, ekonomická správa

Projektová činnost ve výstavbě. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.