Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Realitní kancelář. Naše nabídka: - byty - rodinné domy - chaty, chalupy - pozemky, developerské pozemky - komerční objekty - ostatní.

zakázkové šití dámských oděvů s možnosti nákupu látek.

Nabízíme práci traktorbagrem NH 110. Provádíme bourací, demoliční a stavební práce.

- Izolatérství - Pokrývačství

Penzion u Holubů Ubytování, penzion, ubytovna. Ubytování Brno v nově zrekonstruovaných 1 - 4 lůžkových pokojích nedaleko centra Brna. Zastávka tramvaje je 50 metrů od penzionu, do centra se dostanete za 5 minut.

Hledáte vhodnou nemovitost ke koupi? Potřebujete radu od zkušených odborníků? Vsaďte na realitní kancelář DRINK se sídlem v Mladé Boleslavi. Zprostředkujeme pro Vás obchody s veškerými nemovitostmi. Nabízíme solidní jednání, špičkovou znalost regionu a samozřejmě dlouholetou osobní zkušenost.

Kompletní výstavby a rekonstrukce rodinných a bytových domů - bytových jader - plotů - bazénů - zámkových dlažeb aj.

Bufet, stravování. Denní menu.

- Správa nemovitostí na základě smlouvy nebo dohody - Činnosti zástupců pojišťovny a makléřů - Účetnické a auditorské činnosti; daňové poradenství

Realitní služby s právním servisem. Finanční poradenství. Ocenění nemovitostí.

Realitního makléř, prodej a pronájem: - byty - rodinné domy - chaty

Realitní kancelář Správa nemovitostí Inženýrská činnost Developerské projekty

Prodej nemovitostí Správa pozemků a bytů

Služby: - realizace developerských projektů, vyhledáváme nejatraktivnější lokality pro výstavbu objektů k prodeji i pronájmu.

Realitní kancelář. Služby: -zajištění kompletní služby s právní pomocí v oblasti nákupu, prodeje a pronájmu (pronájem) nemovitostí a bytů -zpracování znaleckých posudků a odhadů cen nemovitostí -vyhotovení kupních a nájemních smluv -vklady do katastru nemovitostí -možnost financování nemovitostí a bytů formou stavebního spoření a ...