Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Realitní kancelář. Nákup a prodej nemovitostí Zabezpečení správy nemovitostí. Poradenství: -ekonomické -organizační.

Realitní činnost: - byty - domy - pozemky - komerční objekty.

Zrostředkování prodeje nemovitostí (rodinných domů, bytů, rekreačních objektů a pozemků.

Realitní kancelář: Prodej, pronájem: -stavební pozemky pro bydlení a rekreaci -stavební pozemky pro komerční využití -byty -rodinné domy -rodinné vily -nájemní domy -prostory pro obchod a služby -objekty pro obchod a služby -prostory pro výrobu a skladování -objekty pro výrobu a skladování.

-Realitní činnost -Zprostředkování obchodu a služeb

Realitní kancelář: -prodej a výměna bytů -pronájem -výkupy -rodinné domy -pozemky -objekty. Financování koupě nemovitostí.

Reality, realitní kancelář. Nákup, prodej, výkup: - nemovitosti - komodity dle přání zákazníka (potravinářství, nákup prodéj komodit., podnikatelské reality zemědělství) v rámci Evropy. Služby pro investory. Vyhledávání investičních příležitostí.

Služby: - finanční poradenství - oddlužení - realitní kancelář - hypotéky, půjčky. Prodej: - palivové dřevo, dříví.

Realitní kancelář: -prodej, koupě, pronájem a nájem všech druhů nemovitostí -převody členských práv a povinností k družstevnímu bytu -výměnu bytů -znalecké odhady staveb obytných, průmyslových a zemědělských -tržní ocenení nemovitostí -právní služby spojené s realitní činností -výkup nemovitostí.

Komplexní procesy při expanzi vaší společnosti. Vyhledáme vhodné prostory a zajistíme stěhování vašich stávajících poboček. Prodáme, či pronajmeme vaši nemovitost.

Realitní kancelář. Vyhledávání nemovitostí dle Vámi vyspecifikovaných požadavků. Inzerování Vaší nemovitosti prostřednictvím ověřených mediálních kanálů. Osobní předvýběr nemovitostí. Prodej, pronájem nemovitostí.

Nabídka realit Praha a okolí. Naše realitní kancelář nabízí: - nemovitosti - rodinné domy - developerské projekty - chaty a chalupy - byty k prodeji i pronájmu. Odhady nemovitostí při našem prodeji zdarma. Poradenství a financování prodeje i nákupu.

Realitní činnost: -kompletní služby v oblasti zprostředkování prodeje, pronájmu a nákupu nemovitostí s komplexním právním a daňovým servisem -zajištění převodu předmětné nemovitosti, včetně vyřízení všech souvisejících právních formalit -urychlení vkladů kupních smluv do katastru nemovitostí

Nabízíme realitní činnost související se zprostředkováním prodeje, pronájmu či koupě nemovitostí včetně poradenské činnosti v oblasti realit. Zajišťujeme kompletní právní servis, financování, správu nemovitostí. Individuální přístup ke klientům. Prodej: -bytů, domů -komerčních objektů -rekreačních objektů -pozemků. Pronájem: -bytů, ...

Realitní kancelář - byty - domy - pozemky - chalupy

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Výroba plastových a pryžových výrobků -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba ...

Realitní kancelář: -prodej, pronájem, koupě -znalecké posudky -tržní odhady -oceňování nemovitostí.

Veškerá stavební činnost: -novostavby -rekonstrukce -půdní vestavby. Inženýrská činnost: -stavební dozor -zajištění stavebního povolení. Projektování. Projektování počítačem. Zajištění stavebních prací. Kompletní projektová dokumentace. Realitní činnost: -kompletní služby, nemovitosti. Pronájem systémového lešení. Kopírovaní: ...

Služby: -realitní kancelář zprostředkuje prodej a pronájem všech nemovitostí včetně družstevních bytů.

Realitní kancelář. Znalecké posudky. Jiří Formánek IČO: 12560162 Sídlo: Přísimasy 22.

Stavební činnost - výměna oken, dveří, vstupů do domů - okna a dveře - plastové, dřevěné, hliníkové - zateplení fasád - SDK konstrukce - rekonstrukce bytových jader. Komplexní správa nemovitostí. Realitní činnost.