Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Nabízíme Vám kompletní servis při zajišťování bydlení a při prodeji nemovitostí ve Středních a Jižních Čechách. Nyní už nikam nemusíte chodit. Stačí jen vytočit telefonní číslo 733 36 15 36 a my k vám přijedeme a postaráme se o vše potřebné. Výhody, které Vám nabízíme jsou následující: Nízká provize za zprostředkování prodeje, , tržní odhad v ceně ...

Realitní kancelář: - koupě, prodej a pronájem bytů - koupě a prodej nemovitostí - prodej pozemků - pronájem nebytových prostor.

Realitní kancelář: -prodej, koupě, pronájem nemovitostí, bytů -kupní a nájemní smlouvy -vklady do katastru nemovitostí -odhady ceny (znalecké posudky) nemovitostí -dražby movitého i nemovitého majetku.

Služby: -realitní kancelář -oceňování nemovitostí -znalecké posudky -zprostředkování prodeje a nákupu nemovitostí.

Realitní kancelář: -Prodej nemovitostí -Pronájem nemovitostí -Koupě nemovitostí -Výkup nemovitostí -Koupě nemovitostí z DRAŽEB -Developerské projekty -Správa bytů a jiných nemovitostí -Kompletní finanční servis -Zdarma poradenství v oblasti nemovitostí a financí -Řešení Exekucí na nemovitostech.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem: - nemovitosti - rodinné domy - komerční plochy (kanceláře, obchody, sklady, výrobní prostory) Prodej, výměny a pronájem bytů. Prodej: - pozemky, rekreační chaty, chalupy i komerční objekty.

Nabídka developerských a realitních služeb

Realitní kancelář: -nabízí zprostředkování pronájmu, koupě nebo prodeje nemovitosti v Hradci Králové a blízkém okolí s veškerými právními službami .

REALITY, realitní makléř, kancelář. Poskytujeme komplexní služby v oblasti realit, stavebnictví, financování nemovitostí, a školící činnost. Kompletní realitní servis - prodej, pronájem, oceňování: -rodinný dům, vila, domek, RD, byt, garsonka -domy obytné, činžovní, nájemní -chalupa, chata, dům na venkově -komerční objekty -kanceláře, ...

Zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí. Zajištění kompletního právního a finančního servisu.

Realitní kancelář. Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem, výměna: -rodinné domy -byty v osobním vlastnictví a družstevní -rekreační objekty -nebytové prostory -garáže a pozemky. Zajištění, vypracování: -znalecké posudky ceny nemovitostí pro účely: -převody (prodej, darování) -pozůstalostní řízení -tržní ...

Stavební činnost. Vegetační úpravy. Nákup a prodej nemovitostí.

Realitní kancelář, realitní makléři. Zprostředkování, prodej, pronájem: -nemovitosti: -rodinný dům, byt, chata, pozemek, garáž -komerční nemovitosti.

Realitní kancelář: - nákup a prodej nemovitostí - pronájem nemovitostí, bytů...

Zprostředkovatelská a obchodní činnost: - export a import komodit, zboží - hlavně dřeva všeho druhu - logistika - pracovní agentura - dovoz a nových a ojetých aut - realitní činnost - pronájem nemovitostí - ubytování - gastronomická činnost.

Realitní kancelář: -zajišťování právní a finanční služby spojené s nákupem a prodejem (pronájmem) nemovitostí.

Opravy silničních vozidel -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Projektování pozemkových úprav -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich ...

Kompletní konzultační služby v souvislostí s prodejem, koupí, pronájmem či nájmem nemovitostí Rychlá a bezplatná prezentace nemovitostí na placených realitních serverech v ČR a v zahraničí Konzultace při stanovení ceny prodeje a pronájmu. Posouzení cen nemovitostí včetně znaleckého posudku a odhadu Poradenství při uzavírání veškerých typů ...