Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem nemovitostí, bytů, domů, vil, komerčních prostor.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti.

Naše služby: - realitní činnost - provádění staveb.

Pronájem: - nemovitostí - komerční prostory, kanceláře.

Developerská činnost. Developerské projekty. Realitní kancelář: - služby v oblasti nemovitostí - příprava a realizace ucelených investičních záměrů - projekty v oblasti bytové i komerční výstavby. Prodej, pronájem: - byty - v novém bytovém domě.

Prodej a pronájem - domy - byty - rekreační objekty - pozemky Prodej a pronájem - komereční prostory

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - byty, domy - rekreační objekty - chaty, chalupy - pozemky - komerční objekty - ostatní nemovitosti. Služby: - právní servis - finanční poradenství - pomoc se zadluženými nemovitostmi.

Naše služby: - výstavba rodinné domy na klíč - nákup, prodej stavebních pozemků.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti. Výkup: - nemovitostí. Správa, údržba. - nemovitosti.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost

Realitní kancelář. Služby realitního makléře. Zprostředkování - prodej, pronájem. - nemovitosti: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - pozemky - kancelářské prostory.

Developerská firma. Realitní služby. Zprostředkování - prodej: - nemovitosti Rýmařov.

Profesionální realitní a hypoteční servis. Široká nabídka bytů, domů, pozemků a kanceláří na prodej či pronájem v Praze a okolí. Financování bydlení a jeho pojištění.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Realitní činnost - bytové prostory, nebytové prostory.

-Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poskytování technických služeb -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, ...

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, koupě: - rodinné domy, činžovní domy, vily - chalupy, chaty - pozemky, lesy. Zajištění: - veškerý právní servis - kupní, nájemní, darovací smlouvy - přiznání daně z převodu nemovitostí - pojištění objektů - znalecké posudky - geometrické zaměření - úvěry na koupi a ...

Komplexní služby v oblasti marketingu, strategického produktového řízení, zavádění nových produktů na trh a marketingových analýz. Realitní služby.

Správa,údržba,služby spojené s provozem nájemních domů a jejich okolí: -bytové hospodářství,nemovistosti -běžný provoz domů,oprava,rekonstrukce, údržba -úklidové služby (úklid domu,okolí, údržba zeleně) -odvoz odpadu -kominické služby -deratizace,dezinfekce -oprava,údržba,provoz osvětlení,zvonků -obsluha tepelných zdrojů ...