Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Naše realitní kancelář nabízí širokou nabídku bytů a rodinných domů na prodej. Dále se věnujeme rovněž obchodu s komerčními objekty nebo pozemky. Naše nabídka je určena náročným klientům.

Realitní kancelář Reklamní agentura Marketing Vydavatelství a nakladatelství.

Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory Realitní poradenství.

Služby: -zprostředkování stavebních zakázek -pronájem či prodej bytových prostorů a pozemků

Výkup - nemovitosti specializace na právně či exekučně zatížené nemovitosti

Poskytuje - služby v oblasti nemovitostí

Znalecká činnost. Realitní kancelář. Poradenství v realitách.

Svým klientům poskytuji OSOBNÍ PŘÍSTUP, BEZPLATNOU úschovu finanční­ch prostředků, PORADENSTVÍ v oblasti výměn bytů i jejich REALIZACI, klasickou realitní­ činnost jako je PRODEJ bytů, domů, pozemků apod., PRONÁJMY nemovitostí­ a jejich SPRÁVU, ODHADY cen nemovitostí­, kompletní­ servis v oblasti FINANCOVÁNÍ nemovitostí­ (hypotéky, úvěry apod.), ...

Služby: - výstavba rezidenčních bytových domů a polyfunkčních objektů s následným prodejem a pronájmem bytových jednotek a komerčních prostor. Zajišťujeme též správu nemovitostí.

Realitní studio s komplexními službami v oblasti realit. Poskytuje servis od zpracování atraktivní prezentace a inzerátu až po profesionální prohlídky, zajištění stavebních úprav a realitní poradenství.

Realitní činost, prodej bytů. Bytová výstavba.

Služby: -nákup a prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí -vypracování znaleckých posudků a tržních odhadů cen nemovitostí -zpracování daňového přiznání z daně nemovitostí, daně u převodu nemovitostí, daně dědické -vedení účetnictví malé organizace (živnost).

Realitní kancelář: -koupě a prodej nemovitostí -pronájem bytových, nebytových prostor -vyhotovení znaleckých posudků -geometrické zaměření pozemků a staveb -vyhotovení územního a stavebního povolení.

Nákup, prodej a pronájem - byty - pozemky Nákup, prodej a pronájem - nebytové prostory Výstavba - rodinné domy - bytové i nebytové budovymodernizace a rekonstrukce - byty - budovy i historické Grafické návrhy - interiéry - exteriéry Návrhy a realizace - zahrady

Realitní kancelář: -prodej a pronájem nemovitostí (byty, kanceláře, rodinné domy, vily, pozemky) -developerská činnost -zprostředkování hypotečních úvěrů a odhady nemovitostí.

Realitní kancelář - byty - rodinné domy - chaty - chalupy - pozemky Realitní kancelář - komerční prostory

Služby: -výkon zeměměřičských činností -geologické práce -projektová činnost ve výstavbě -poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -provádění staveb, jejich změn a odstaňování tzv. demolice staveb -přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -zprostředkování obchodu ...