Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Investiční činnost v oboru nemovitostí a provozování eshopu www.neo-lekarna.cz

Realitní a finanční služby: -vyplácení exekucí -úvěry -konsolidace půjček.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Realitní činnost. Výstavba: - rodinné domy - půdní vestavby a návstavby - bytové domy.

Zprostředkování - hypoteční úvěry Kompletní právní servis s advokátní úschovou Realitní kancelář - kompletní realitní činnost, zprostředkování - nákup a prodej nemovitostí, pronájem, prodej - pozemky - rodinné a činžovní domy

Realitní kancelář: -obchod s nemovitostmi.

Developerská a investiční činnost v oblasti výstavby projektů: - komerčních - administrativních - bytových. Prodej a pronájem: - nemovitostí - pozemků.

Stavební a inženýrská společnost. Činnost: -stavební -stavby na klíč -inženýrská -projekční -realitní. Práce: -sádrokartony -kazetové podhledy -obklady, dlažby -malířské práce -kompletní interiéry.

Prodej, koupě, pronájem: - nemovitosti Vyškovsko, Brněnsko a Prostějovsko.

Inženýrská kancelář. Stavební firma. Realitní činnost.

Realitní kancelář. Architektonická a inženýrská činnost. Poradenství v oblasti podnikání a řízení

Společnost zabývající se finančním a úvěrovým poradenstvím. Nemovitosti. Zajištěná inzerce na více než 15 realitních serverech a v tištěných periodikách. Prodej nemovitostí, realit.

Realitní kancelář, reality, prodej, pronájem nemovitostí. Naše realitní kancelář zprostředkuje prodej i pronájem Vaší nemovitosti. Nabízíme komplexní servis se specializací na byty, domy, rekreační objekty, pozemky v lokalitě Brno a Jihomoravský kraj. Investice do realit a poradenství zahraniční klientele.

Prodej a pronájem - byty - domy - pozemky Prodej a pronájem - nebytové prostory

Služby: -zprostředkování stavebních a bytových úprav -zajištění kompletního servisu s převodem, prodejem, koupí, výměnou nebo pronájmem nemovitosti. Poradenství: -stavební spoření -úvěry a překlenovací úvěry -kompletní právní a realitní servis -znalecké posudky.

Bezpečnostní a pátrací služby Soudní znalectví v oboru ekonomiky a věcí movitých Obchod - reality Obchod - reality Provoz - obchodní činnost Developerská činnost

Realitní činnost - poradensktví Realitní činnost - poradenství

Zprostředkujeme pronájem : skladové prostory, výrobní haly, dílny, obchodní prostory, kanceláře, administrativní objekty, zpevněné plochy, domy, byty, pozemky

Realitní kancelář. Geodetické práce.

Realitní činnost Poskytuje ubytování v Praze Úklidové služby