Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Správa a údržba nemovitostí Realitní činnost: - prodej nemovitostí - pronájem bytových i nebytových prostor. Vedení účetnictví.

Realitní činnost - bytové prostory Realitní poradenství

Účetnictví, daňové poradenství. Reklamní poradenství. Bezpečnostní doprovod u cenných nákladů. Právní, internetové služby.

Realitní kancelář - zajišťuje prodej a pronájem bytů, rodinných domů a rekreačních objektů. - nabízíme výkup nemovitostí. - kompletní právní servis, znalecký posudek a daňové přiznání.

Prodej a pronájem bez realitky. Nabídka bytů a domů přímých majitelů bez provize pro realitní kancelář. Inzerce na desítkách realitních inzertních serverů v České republice. Bez provize, bez realitky na RealitniSekac.cz.

Správa, údržba: - byty - nebytové prostory - nemovitosti. Realitní kancelář.

Realitní služby: Nabízíme tyto služby: - bezplatné konzultace - účinnou inzerci na největších realitních serverech - inzerci v tištěných realitních magazínech - zařazení do celosvětového vyhledávače nemovitostí - nabídnutí jejich nemovitosti zájemcům z vlastní databáze - stanovení optimální ceny Vaší nemovitosti pro rychlé a úspěšné ...

Služby: -inženýrská činnost -technický dozor investora (TDI) -koordinátor BOZP -projektová činnost -dodavatelská činnost -poradenská činnost -realitní činnost -energetické audity a PENB.

Realitní kancelář Zprostředkování koupě: Nemovitosti v zahraničí, nemovitosti v Chorvatsku, nemovitosti v Řecku, nemovitosti v Bulharsku, nemovitosti v Rakousku, nemovitosti ve Španělsku, nemovitosti na Floridě.

Pronájem: - nemovitosti - byty - nebytové prostory.

Realitní činnost - rodinné domy a vily - byty - komerční objekty - výrobní areály.

Provozujeme realitní kancelář. Nabízíme správu budov, výkup a hodnocení nemovitostí, průkazy energetické náročnosti budovy.

Kohout Reality je největší renomovaná realitní kancelář v Praze 10 s dlouholetou praxí v oboru realit.

Realitní kancelář - prodej bytů do osobního vlastnictví

Tržní odhady - znalecké posudky Realitní kancelář - byty - domy i rodinné - vily - pozemky - nebytové a komerční prostory - poradenství.

Nabídka zednických prací, projektování či inženýrské a realitní činnosti.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - nebytové prostory - kanceláře - pozemky - chaty - chalupy - rekreační objekty - průmyslové objekty.

Realitní činnost. Veřejné dražby dobrovolné a nedobrovolné. Elektronické aukce. Zajištění nájmů a pronájmů nebytových a komerčních prostor.

Realitní kancelář: -nákup a prodej nemovitostí -byty -domy -chaty -pozemky -nebytové prostory -zprostředkování nájmů -zpracování znaleckých posudků -správa nemovitostí -údržba nemovitostí -oceňování nemovitostí -elektroinstalatérství.

Realitní služby: -konzultace a poradenství, jak nemovitý fond nejlépe a nejvýnosněji využívat -naše bohaté zkušenosti s prodejem, pronájmem a koupí nemovitostí -stanovení reálných cen nemovitostí pro účely jejich prodeje, koupě a pronájmu.

Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje nemovitostí -zajištění úvěrů, hypoték.