Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Realitní kancelář, prodej nemovitostí. Pobočka Zlín: Gahurova 5265 vedle GE MONEY v areálu Svitu

Služby: -likvidace, konkurzy -realitní agentura.

Realitní společnost. Zprostředkování: -prodeje nemovitostí -prodeje, koupě a výměny: -byty -prodeje a pronájmu: -nebytových prostorů. Členem Evropského klubu realitních kanceláří, asociace realitních kanceláří ČR.

Realitní kancelář, reality, r ealitní činnost. Prodej a pronájem nemovitostí v Jihomoravském kraji.

Správa, provoz a údržba nemovitostí. Realitní činnost.

Provoz realitní agentury nabízející komerční objekty, průmyslové stavby, administrativní budovy a pozemky.

Nákup, prodej, pronájem: -nemovitosti -podnikatelské objekty -rodinné domy -stavební pozemky -rekreační objekty -zemědělské usedlosti -orná, lesní půda.

Realitní kancelář: -odborné poradenství -znalecké posudky -oceňování nemovitostí -prodej, pronájem všech druhů nemovitostí -byty, pozemky, rodinné a bytové domy, chaty, chalupy, komerční objekty.

Realitní a poradenská společnost. Služby: -realitní a poradenské služby - zprostředkování franchisových licencí a vývoj franchisových systémů.

Realitní kancelář. Kompletní správa nemovitostí, správa bytových domů. Prodej a pronájmy bytů, domů, pozemků, dalších nemovitostí.

Realitní kancelář. Služby: -kompletní poradenství při koupi a pronájmu nemovitostí -převod členských práv k družstevním bytům -výpisy z evidence nemovitostí -vypracování znaleckých posudků -zpracování kupních a nájemních smluv.

Naše realitní kancelář poskytuje komplexní služby v oblasti prodeje a pronájmu bytů, rodinných domů, pozemků, komerčních prostor a ostatních nemovitostí.

realitní kancelář, poradenství v realitní problematice, certifikovaný makléř,

Pronájem: - výrobní prostory - skladové prostory - kancelářské prostory.

Realitní kancelář: -nákup a prodej bytů, činžovních domů, rodinných domků -pronájmy -výkup nemovitostí.

Poskytujeme komplexní a profesionální servis realitní kanceláře, která dělá svou práci lépe než ostatní. Pečujeme o klienta s odbornou péčí. Naše schopnosti a solidnost jsou jistotou pro Váš profit, klid a bezpečnou koupi, či prodej nemovitosti. Kompletní realitní servis - prodej, pronájem, oceňování: -rodinný dům, vila, domek, RD, byt, ...

Realitní kancelář: - investiční společnost, zaměření na výkup a prodej zajímavých nemovitostí po celé ČR

Společnost zajišťuje realitní a právní servis, odborný odhad nemovitosti a poradenství v oblasti financování.

Realitní činnost. Bankovní i nebankovní půjčky a úvěry. Finanční poradenství.

Zabýváme se zprostředkováním prodeje a pronájmu všech druhů nemovitostí, organizování a zpracování výměn bytů. Dále se zabýváme: - vymáháním pohledávek - zakládáním a prodejem ready-made firem. Obchodní společnost MM Credit s.r.o. poskytuje realitní služby v celém spektru realitního sortimentu rezidenčních, komerčních i průmyslových ...