Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Realitní kancelář. Oceňování nemovitostí. Hypoteční úvěry.

Stavební činnost, projekce, realizace: - inženýrská a projekční činnost ve výstavbě - provádění staveb, jejich změn a odstrańování Správa a údržba nemovitostí Zajištění, zprostředkování: - pozemky, lokality k zástavbě - územní rozhodnutí - stavební povolení - průzkumy a studie k výstavbě - změny územního plánu - stavební ...

Realitní kancelář. Služby: -odhady nemovitostí.

Athena Real Realitní kancelář. Spolumajitel: - Vladimír Bartoš - IČO 69017263.

- provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - ubytovací služby - velkoobchod a maloobchod - zprostředkování obchodu a služeb - správa majetku Praha a střední Čechy

Činnost: - poradenství ekonomické - účetnictví - obchod a reklama - realitní - nemovitosti.

Stěhovací služby. Prodej, balícího materiálu pro stěhování. Realitní služby - Rožnov pod Radhoštěm: - pronájem výrobních prostor - pronájem skladovacích prostor - pronájem kancelářských prostor.

Realitní činnost: - prodej a pronájem nemovitostí.

Realitní kanceláře - realitní činnost - právní servis - znalecké posudky

Zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí.

Prodej, pronájem realit. Financování formou hypotečních úvěrů. Právní, daňové i finanční služby spojené s prodejem, koupí či pronájmem nemovitosti.

JN-REAL s.r.o. Jsme reklamě realitní společnost a zajistíme pro vás výstavbu. Ať se jedná o rodinný dům, kanceláře nebo výrobní halu, jsme vám k dispozici. Zajistíme prodej či odkup domu - bytu - pozemku. Dále Vám nabízíme ke každému projektu domu ZDARMA vyřízení veškerých povolení a pomůžeme s financováním a případným prodejem stávajcí ...

Prodej, pronájem realit. Financování formou hypotečních úvěrů. Právní, daňové i finanční služby spojené s prodejem, koupí či pronájmem nemovitosti.

Realitní kancelář, kompletní realitní servis: -zprostředkování prodeje byty, rodinné domy, pozemky -odhady nemovitostí -právní a finanční poradenství v oblasti nemovitostí -hypotéky, úvěry ze stavebního spoření -developerské projekty.

Realitní činnost. Zprostředkování nákupu a prodej: - nemovitosti - právní servis - investiční a developerská činnost.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -nemovitostí.

Reality 21, s.r.o. Cíl Reality 21 - Kompletní realitní servis

Činnost: -zprostředkovatelská ve stavebnictví. Výroba: -cementové mateiály. Správa a údržba: nemovitosti. Realitní kancelář: -nákup, prodej, pronájem: -nemovitosti.

Veřejné dražby nemovitostí, informace o veřejných dražbách, komplexní realitní služby, on-line nabídky a poptávky nemovitostí. Služby: -zprostředkování prodeje a pronájmu bytových nemovitostí (byty, rodinné domy, chaty, chalupy, pozemky) -zprostředkování prodeje a pronájmu komerčních nemovitostí (kanceláře, průmyslové objekty) ...