Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem rodinných domů, bytů, pozemků, garáží, chat a chalup a komerčních objektů.

Realitní kancelář: -prodej a koupě nemovitostí -znalecké posudky staveb a pozemků -správa nemovitostí -oceňování nemovitostí a podniků -poradenství -privatizace bytového fondu -bezplatné zveřejnění v síti internet -geodetické práce.

Realitní kancelář. Ekonomické poradenství. Zprostředkování prodeje: -nemovitosti. Zprostředkování nájmu zdarma: -nemovitosti -byty -nebytové prostory. Sepis smluv o zřízení zástavního práva, smluv o zřízení věcného břemene a smluv o smlouvách budoucích. Řešení: -problematické bankovní úvěry zajištěné nemovitým majetkem.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem: - nemovitostí - bytů - družstevních bytů - podnikových domů - rekreačních objektů - pozemky, zahrady - objekty k podnikání - komerčních objektů - chaty, chalupy.

Zajištění: -stavby všech druhů na klíč dle projektové dokumentace. Práce: -bytová výstavba -průmyslové objekty -rekonstrukce budov -inženýrská(investorská) činnost- pořízení pozemku, územní rozhodnutí, stavební povolení -inženýrské sítě(vodovody, telefonní sítě, kanalizace, plyn, kabelové rozvody) -zemní -krajinové ...

Realitní činnost. Inženýring, projektování. Zemní práce. Autodoprava. Recyklace.

Realitní a geodetická kancelář. Zeměměřičské a kartografické služby. Letecká fotogrammetrie.

Realitní kancelář. Prodej, koupě, pronájem, pronájmy, podnájem, podnájmy: -bytu, bytů, byty, nemovitosti, nemovitostí, kanceláře.

Realitní kancelář: - bytové, nebytové prostory - pozemky.

Práce: -geodetické -kartografické -provádění veřejných dražeb -investiční činnost. Realitní kancelář.

Realitní kancelář, stavební společnost. Realitní činnost: - zprostředkování nákupu a prodeje: - nemovitostí - pozemků - chat - chalup - zprostředkování pronájmů: - výrobních celků - hal - bytů - domů. Provádění staveb: - bytových - občanských - průmyslových. Stavební práce: - stavby na klíč ...

Realitní agentura: -výměna, prodej, pronájem bytů.

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, koupě: - nemovitosti Poradenství včetně odborného posouzení investic. Investorsko inženýrská činnost. Znalecké, auditorské posudky. Oceňování nemovitostí pro hypotéky. Právní činnost v oblasti přeceňování na převodu. Koupě zboží za účelem dalšího prodeje.

PRACUJTE S TĚMI NEJLEPŠÍMI Nabízíme Vám víc než obvyklý standard. Máme pevně zakotvené hodnoty a firemní kulturu. Týmová práce, rozvoj a vzdělávání jsou naší nejvyšší prioritou. M&M REALITY přijme do svých řad realitní makléře, manažery, hypoteční specialisty a pojišťovací poradce s regionální působností pro celou Českou republiku.

Realitní služby. Finanční servis. Znalecké posudky. Řešení exekucí.

Poradenská činnost v restitučních národních u PF ČR. Zprostředkování prodeje nemovitostí. Kupní smlouvy a vklady do katastru nemovitostí. Zástavní smlouvy k nemovitému majetku. Smlouvy o zřízení věcných břemen k nemovitostem.

Služby: -realitní kancelář -prodeje, převody, pronájmy a směny bytů -oceňování nemovitostí -znalecké posudky, stanovení tržních cen bytů -dražby -finanční poradenství.

Realitní kancelář. Region Jihomoravský kraj, ČR, Slovensko a Rakousko. Výkup (koupě), prodej, pronájem: -stavební pozemky, pozemek pro výstavbu -lesy, rybníky -orná půda -statek, chalupa (chalupy) -rodinný dům, domek -nemovitosti i nebytové prostory -chaty, byty. Služby: -prodávající má veškeré služby zdarma -právní servis -odhady ...

Služby: - stavební činnost - obchodní činnost - autodoprava - realitní činnost. Stavební činností se začala zabývat naše společnost v roce 2000 a od té doby jsme se vypracovali na úroveň kvalitních stavebních firem na našem trhu. Soustředíme se především na kvalitu provedených prací, kde největší odměnou je spokojenost našich zákazníků, ...