Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Hlavní činností realitní kanceláře je poskytování kvalitních služeb zákazníkům v oblasti prodeje, nákupu či pronájmu nemovitostí spolu s financováním koupě nemovitostí, oceňováním nemovitostí - znalecký posudek, nové bydlení - developerské projekty.

služby: - Vymáhání pohledávek - Služby pro leasingové společnosti - Služby pro pojišťovny - Detektivní služby - Přeprava peněz a cenin - Bezpečnostní služby - Finanční půjčky - Realitní činnost

Služby: - realitní a obchodní činnost.

Realitní agentura. Ekonomické poradenství. Obchodní činnost. Reklamní činnost.

Kompletní realitní servis v oblasti nemovitostí a financování. Široký výběr bytů, rodinných domů, pozemků i komerčních prostor ke koupi i k pronájmu.

služby: -realitní kancelář -prodej, odkup nemovitostí.

Prodej a pronájem nemovitostí, realitní služby pro vás a vaši nemovitost. Hypotéky, pomoc při zadlužení vaší nemovitosti, energetické štítky.

Realitní služby. Odhady nemovitostí.

Realitní kancelář. Nákup, prodej: - nemovitosti - byty, domy, nebytové prostory. Služby: - znalecké posudky - odhady nemovitostí. Vydavatelství: - Realitní noviny (měsíčník).

Služby: -ubytování pro studenty Brno -studentské bydlení -bydlení pro studenty.

Reality, výstavba a poradenstsví, pronájem Plzeň: -byty -domy -dvojdomy -nebytové prostory -právní servis -pojištění -finance. Zajistíme výstavbu bytů a rodinných domů.

Realitní kancelář. Prodej, koupě, pronájem: -rodinné domy -byty -pozemky -komerční objekty -chaty -chalupy. Soudní znalec: -odhad nemovitostí.

Realitní kancelář: -prodej, koupě nemovitostí -dražby nemovitostí -dražby movitého majetku.

Společnost nabízí komplexní správu nemovitostí, včetně zajištění pronájmu a prodeje bytových a nebytových jednotek, průmyslových zón, administrativních budov a parkovišť.

Realitní kancelář. Správa a údržba nemovitostí.

Činnost: - realitní činnost - inženýrská činnost v investiční výstavbě - zprostředkování služeb - provádění staveb

Provozování residenčních a komerčních realitních služeb: - prodeje - pronájmy - relocation services