Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Realitní kancelář: -kompletní služby v oblasti realit -prodej, koupě, nájem nemovitostí -příprava nemovitostí k prodeji (předprodejní servis) -prezentace nemovitostí -oceňování a znalecké posudky -právní servis -asistence při zajišťování finančních prostředků -poradenství v oblasti realit -výkup nemovitostí.

Internetová realitní kancelář. Služby: -zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí -inzerce nemovitosti -vypracování, revize a uzavření smluv -advokátní úschova kupní ceny -právní poradenství aj.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: -byty -rodinné domy -nebytové prostory.

Realitní kancelář, agentura. Znalecké odhady nemovitostí.

Realitní kancelář. Naše nabídka K prodeji: - rodinné domy - pozemky - bytové jednotky - hotely a Penziony - vily a Rezidence - činžovní domy - nebytové prostory - chaty a Chalupy - rekreační objekty - ostatní.

Realitní kancelář: -realitní služeby -provozování dražeb.

Realitní kancelář. -prodej -pronájem -ubytování.

Popis firmy: Reality pro ženy s.r.o. je realitní portál, který vám nabízí sdružené nabídky realitních kanceláří z České republiky. Vybírejte nemovitosti na prodej či pronájem.

Pronájem bytů, kanceláří a nebytových prostor pro podníkání v nemovitostech spadající pod správu

Edox reality se zabývá zprostředkováním prodejů a pronájmů bytů, družstevním vlastnictví, rodinných a činžovních domů, pozemků, chat, chalup, nebytových prostor, kanceláří a komerčních prostor v Praze a Středočeském kraji

Zajišťujeme především tyto služby: - konzultační služby - zprostředkování prodeje/pronajmu nemovitostí - zprostředkování převodu členských práv k družstevnímu bytu - výkup nemovitostí - zprostředkování koupě/pronájmu nemovitostí - oceňování: nemovitostí (pro účely daňové, úvěrové ) - financování:nemovitostí (především hypoúvěry a ...

Prodej a pronájem: - domy - byty - chaty - chalupy.

Nabízíme reality, nemovitosti. Prodej a pronájem - byty, domy, pozemky, parcely, chaty, chalupy.

Realitní kancelář, realitní makléř.

Realitní kancelář: -prodej a pronájem rodinných domů, bytů, činžovních domů, rekreačních objektů, pozemků či nemovitostí určených k podnikání -prodej družstevních bytů -poradenství při koupi, prodeji, pronájmu -dražby nemovitostí (veřejné dražby nemovitostí z konkurzní podstaty) -tržní posudky nemovitostí -zajištění kupních ...

Obchodní činnost. Služby realitní kanceláře.

Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje nemovitostí (bytů, pozemků, rodinných domů, rekreačních objektů, komerčních prostor) -výkup nemovistostí -zprostředkování převodu členských práv a povinností k družstevním bytům.

Činnost: - poradenství v oblasti realit, logistiky a obchodu. Poskytuje služby vedoucí k efektivnímu rozvoji ostatních společností. Produkty: - regranulát vyrobený z použitých folií - materiál zpracovávaný při regranulaci je z českého trhu zabývajícího se recyklací odpadů. - recykláty z LDPE a LLDPE - balení je Big bag kdy váha ...

- Realitní činnost - Nákup a prodej pohledávek - Reklamní činnost - Dražební činnost

Realitní a znalecká kancelář. Prodej, koupě a pronájem nemovitostí: - rodinné domy - byty - pozemky - komerční objekty - prostory pro podnikání - rekreační objekty - vypracování - znalecký posudek pro účely dědictví, převod nemovitostí nebo zřízení úvěru - bezplatné poradenství.