Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Provádíme projektovou a inženýrskou činnost pro investory - obce a soukromé subjekty při zajišťování územních rozhodnutí, stavebních povolení (včetně stavebního dozoru), zpracování podkladů pro poskytování státních dotací pro bytovou výstavbu, výstavbu inženýrských sítí (vodovod, kanalizace), likvidaci skládek a poradenství v oblasti trvale ...

Výstavby bytů. Inženýrských sítí. Velkoobchod s pozemky. Prodej parcel: -milion metru parcel pro bydlení v mnohaatraktivních lokalitách Prahy a nízkého okolí za nejnižší ceny.

Poskytujeme firmám, domácnostem a municipalitám služby v oblasti: - úspora a optimalizace energetických nákladů (elektřina, plyn) - realitní služby.

Reality bez provizí a poplatků. Prodej a pronájem bytů, domů, pozemků, garáží, obchodů, kanceláří, chaty i chalupy. Kontakt přímo na majitele nemovitosti, žádné provize, přehledné, rychlé, výhodné.

Realitní kancelář: -komplexní služby realitní kanceláře -zprostředkování pronájmů RD, bytů, kancelářských, výrobních a obchodních prostor -zprostředkování prodeje RD, bytů, výrobních a skladových objektů -převod členských práv a povinností DB.

kompletní realitní služby. Specialista na Prahu. Zajišťujeme nákup/prodej nemovitostí, kompletní právní, finanční a daňové služby, včetně zákonných odhadů

Realitní a znalecká kancelář se zaměřením na kompletní služby při prodeji nemovitostí - právní poradenství v dané oblasti - příprava smluvních dokumentů - tržní odhady nemovitostí - znalecké posudky - posudky pro insolvenční řízení - posudky pro exekuční řízení Jsme na realitním trhu v ČR již více než 17 roků.

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, pronájem: -nemovitosti -byty, domy, pozemky, garáže.

Prodej, leasing, pojištění, zprostředkování, servis stavební stroje a zařízení, nákladní a užitková vozidla atd... -Realitní činnost. Prodej, leasing, pojištění a zprostředkování prodeje a koupě jakékoli techniky ve stavebnictví, dopravě a příbuzných oborech používané (nové i použité), servis vybrané techniky -mobilní zemní stroje všech ...

Zprostředkujeme : prodej a pronájem nemovitostí, pozemků činžovních domů, vil, bytů, kanceláří a skladů. Zajistíme právní servis. Praha a Střední Čechy.

Zabýváme se developerskou a realitní činností.

Realitní kancelář: -prodej, koupě a pronájem nemovitostí -právní servis -kupní smlouvy.

Tvorba internetových stránek. Realitní kancelář, obchodní činnost: -koupě, prodej, pronájem: -nemovitosti (bytové, nebytové prostory, domy, pozemky, chaty, chalupy, hotely, restaurace). Služby realitní kanceláře-zajištění: -kupní, nájemní, zástavní smlouvy -znalecké posudky -veškeré právní služby. Vlastní činnost realitní ...

Realitní kancelář: - pronájem kanceláří, skladů. Kancelář: - Vinařického 940/20, Ostrava - Přívoz.

Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitostí. -nabídka právního servisu. -zajištění znaleckých posudků.

zprostředkování, realitní činnost

Realitní kancelář. Prodej a pronájem: - byty, domy - kanceláře - nebytové prostory. Poskytneme kompletní servis výběrem nemovitostí počínaje, přes zorganizování prohlídek s maximální časovou úsporností až k právnímu poradenství. Dále nabízíme: - oceňování nemovitostí - poradenství v oblasti stavebnictví - inženýrská činnost v ...

Nabídka realitních služeb přes internet a nabídka softwaru na řízení finančních transakcí.

Realitní kancelář: - zprostředkování prodeje nemovitostí - prodej rodinných domů, bytů, pozemků.