Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Realitní kancelář DOMOV Specializujeme se na zprostředkování prodeje, koupě, směny a pronájmy: -rodinných domů -bytů -rekreačních objektů -pozemků. Zajišťujeme tyto služby: -kompletní převody výše citovaných nemovitostí -převody nemovitostí v rámci rodiny -sepsání dohod o vypořádání podílového spoluvlastnictví a dohod o ...

Realitní kancelář: -pronájem, prodej: -byty, chaty, stavební pozemky, obchodní, kancelářské, skladovací prostory -odhady nemovitostí.

Realitní kancelář: -byty -rodinné domy -parcely -nebytové prostory -pronájem, podnájem -nová výstavba.

Realitní a poradenská kancelář.

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí.

Realitní kancelář. Správa nemovitostí. Investorská a developerská činnost.

Prodej, pronájem, správa, oceňování: -nemovitosti.

Nabídka služeb realitní a dražební společnosti.

Poskytujeme poradenství v oblasti obchodu s nemovitostmi, zprostředkování prodeje, nákupu a pronájmu nemovitostí. Spolupracujeme s finančními ústavy v rámci poskytnutí úvěrů.

Realitní kancelář: -zprostředkování, odhady, koupě a prodej nemovitostí-byty, rodinné domy, stavební pozemky, chaty -nájem, pronájem-byty a nebytové prostory -výměna bytů.

Soudní znalec, znalecké posudky, odhady: - nemovitostí - tržní ceny nemovitostí. Realitní kancelář: - oceňování rodinné domy byty bytové domy provozní stavby rekreační objekty pozemky komunikace haly, budovy.

Realitní společnost České spořitelny působí na území celé České republiky a nabízí klientům komplexní řešení jejich potřeb souvisejících s pořízením, prodejem nebo nájmem nemovitosti. Zajistí prodej jak developerského projektu, tak i stávajícího objektu, najde byt či dům podle přání a potřeb zákazníka.

Realitní kancelář pomáhá při prodeji a pronájmu nemovitostí v Praze a Středních Čechách. Pronájem bytu v Praze. Kompletní poradenství v oblasti realit.

Realitní činnost, nabídka, poptávka, správa nemovitostí.

Nabídka kompletní správy nemovitostí, výběru a evidence nájemného, vedení účetnictví a daňové evidence.

Divize pohledávek: - inkaso pohledávek - řešení pohledávek z konkurzů a likvidací - řešení bankovních pohledávek - exekuční řešení pohledávek - právní zastoupení věřitele. Divize obchodní: - poradenská činnost při řízení pohledávek - tržní ocenění pohledávek a zjišťování bonity dlužníka - nákup a prodej pohledávek - ...

Realitní kancelář. Zprostředkování, nákup, prodej, pronájem: - nemovitosti - bytové, nebytové prostory - byty, rodinné domy, vily - chaty, chalupy - komerční objekty - pozemky.

Realitní kancelář. Zprostředkování, nákup, prodej, pronájem: - nemovitosti - bytové, nebytové prostory - byty, rodinné domy, vily - chaty, chalupy - komerční objekty - pozemky.